Home » Скандално » НСИ: „Пандемичната“ 2020 г. е годината с Най-ниска смъртност в България от едно десетилетие! Вижте данните:
НСИ: "Пандемичната" 2020 г. е годината с Най-ниска смъртност в България от едно десетилетие! Вижте данните:

НСИ: „Пандемичната“ 2020 г. е годината с Най-ниска смъртност в България от едно десетилетие! Вижте данните:

Сподели новината

Особен вид политическа превъзбуда тресе ежедневно щаба НОЩ на фашизоидната групировка ГЕРБ.

Западните господари, които са във фактически фалит, са им заповядали да пропагандират и плашат населението с фалшифицирана пандемия за користни цели, и колониалните администратори на територията България чинно изпълняват.

Вчера, сряда, 16 декември един виден гербав функционер по една от националните телевизии хвърли бомбата, че в България от Ковид-19 умирали по 700 души на ден. Толкова мащабна и нагла лъжа, каквато дори изпечените добре платени лъжци от НОЩ не си позволяват.

Мутафчийски, Кантарджиев и Ангелов, всеки от които лъже и плаши срещу 5-цифрена сума месечно и то в кеш, са по скромни в цифрите, но пък компенсират с драматичен изказ. За тях е важно да говорят общи приказки, със завоалирана фактология и без конкретика, за да не ги осъдят. Затова и вече два месеца триумфално ни облъчват с алабализми от типа: „ковид-войната взима все повече жертви“ и “ черната статистика ескалира“…

Но ни оставят с едно горчиво усещане, че едва ли не стискат палци колкото се може повече българи да се пренесат във „вечните ловни полета“.

Дами и Господа!,

Свидетели сме на това как Щаб, Правителство, разни финансово напомпани НПО-та и присъдружните им заинтересовани лекари играят безумен сатанински танц – смъртоносен танц за пари.

А сега следва нещо много любопитно. И то е от световния сайт: countrymeters.info(bg) Bulgaria

Международен портал на Департамента по икономически и социални въпроси на ООН. Нещо, което много трудно може да се изманипулира. (Данните за България от предишни години сравнихме с тези на родното НСИ и установихме че напълно съвпадат.)

Във въпросния официален сайт на ООН, на вчерашната дата, 17 декември, фигурираха 287 починали българи.

195 души от тях, според нашите родни статистици, са починали от COVID-19… И излиза, че починалите от всичко друго са едва 92-ма. Вчера само 92-ма души са починали от: естествена смърт (старост), ракови заболявания, инфаркти, инсулти, диабет, самоубийства, насилствена смърт, автомобилни катастрофи, промишлени злополуки, СПИН, множествена склероза и пр. и пр… Само да ви акцентирам, че преди появата на загадачния Ковид-19 средно в България на ден умираха по около 300 души.

Но да продължим:

Споменатата в сайта на ООН цифра от 287 души, починали в България за вчерашния ден е традиционна траурна цифра за страната ни. По толкова средно-дневно са умирали и през април, май, юни… ноември и декември тази година. И следва най-интересното от този сайт: За цялата календарна 2019-а година в таблиците за смъртност фигурират 108 083 българи. До вчера, 17 декември, 23.59 часа починалите в страната ни са общо 100 830 души.

Дори петокласник би изчислил, че до края на „смъртоносната“ и „пандемична“ 2020-а година ще починат още не повече от 3 хил. българи. Което значи – с 4000 по-малко от миналата година.

Да, машината за страх, паника, хипохондрия, параноя и депресия няма да спре скоро а България от 10 години е на челно място в Европа по брой починали на 100 хил. души- главно защото е най-застаряващата страна на Стария континент.

Така че – по-кротко с цифрите, герберски идиоти, защото лъжите ви са плоски и лесно опровержими, а може някой ден и да ви осъдим…

Ковид е мъгла, зад която прозира икономическата катастрофа на евро-атлантизма.

Пею Благов, Skandalno.net

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 4 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар