Home » Скандално » Бивш служител на НСО към „Демократична България“: Мафията е спокойна с борци като вас
Бивш служител на НСО към "Демократична България": Мафията е спокойна с борци като вас

Бивш служител на НСО към „Демократична България“: Мафията е спокойна с борци като вас

Сподели новината

„Мафията е спокойна с борци като вас. Властта и политиката са аристократични занимания, господа другари. И големите пари търсят точно такива хора, не вас“.

С тези думи се обръща към Христо Иванов и „Демократична България“ бившият служител на НСО и експерт по сигурността полк. Николай Марков.

Скандални публикува пълния текст на поста му във Фейсбук:

След дълбоки вътрешни страдания и сложен етюд на психологическа драма, Христо Иванов се вразуми и ми отговори.

Комплименти, момче!

Рано или късно всяко момче трябва да стане мъж и да дръзне – първо на ниското, след това на високото и чак накрая в дълбокото. Такъв е редът отколе и ако не се спазва този алгоритъм се случват страшни и непредсказуеми травми.Фактите и реалностите, които търсиш, уважаеми, не са проста функция на очевидна хиперактивност, породена от повишени нива на някои жлези с вътрешна секреция. Освен това ако беше малко разумен нямаше да биеш тъпани по мегданите, а да постигаш резултати.

Ако аз имах 1/3 от парите, които вие като партия пропилявате и „усвоявате“ за една календарна година, както и външната подкрепа зад гърба си, досега никой нямаше да си спомня за Борисов и компанията му. Залагам едната си ръка за тези изречени думи. Ти какво заложи?Заложи да имитирате активност, насочена в посока, която няма нищо общо с причината за общите ни страдания.

И не ме сапунисвай със свински сапун, Христо, защото не аз съм заченат в семейни и родствени болшевишки идеали. Имаш претенция и правиш волни декларации, че разполагате с експерти, които видите ли всички, знаят къде е скрит заека.

Призовавам те да кажеш конкретните имена на тези ваши партийни експерти, за да знаем всички граждани в чия глава се раждат подобни глупости и как става възможно точно те да запълнят собствената ти глава с политическо съдържание!?

Хайде сега да ни кажеш имената на тези видни експерти, като искаш да говорим с факти, и ние лично да ги попитаме как така стигнаха до извода, че именно и единствено „Сарая“ е началото и края на всяко българско зло. Важно е да знаем и ние, откъде идват тези велики географски открития. Нали?Пясъчните кули не са бойни крепости, Христо.

Дори не искам да си помисля, че е възможно да си бялото мини-зайче на оная (Мария)Антоанета, която обгрижва по всички направления големия ваш зайчарник. Защото ако е вярно, ще бъде разбираемо, че нейното име ще бъде първо в листата за депутати. Това мое предположение може ли да стане факт, а?Но е бял кахър, пред най-видимия факт, че лично си написал следното: „Борисов не е създал “дълбоката държава” на мафията у нас“.

Да защитавам и служа, нали?! Всички вече разбрахме, че Борисов не е виновен за нищо, освен, че се е предал в ръцете на Пеевски и Доган!? Той е чист извор на евро-атлантическа демокрация, която трябва да бъде защитена на всяка цена, а самия редник Борисов – спасен. Злите сараи и добрия Бойко, ехаа – това е върха на голямата експертиза и политическото бръщолевене. И Русия, да не забравим, че без нейното име не трябва да си отваряме очите.Обвиняваш всеки в манипулации, но виждам, че нямаш качества дори да четеш и възприемаш вярно не много сложен текст. Това е проблем, защото реакциите ти стават неадекватни именно защото не си разбрал съдържанието на текста. Бях длъжен да го спомена, защото сега искам да ме чуеш добре:

––––––––––––––––––––––––

Нито Сараите, нито Доган и Пеевски пеят в хора! Никога не са пяли в него! И няма да пеят до смъртта си! Те са никои!

––––––––––––––––––––––––

Толкова сте сбъркани всички, че направо нямам думи. Ако е невежество бих го разбрал, но ако сте се събрали всички умни и красиви в една партийна задруга, за да стигнете до най-тъпите умозаключения и да ги превърнете в политика, означава, че онези, които ви дават пари за такава дейност и желан логичен резултат, са още по-прости. Има много такива, зная.

Не се обиждай, но мафията е спокойна с борци като вас. Властта и политиката са аристократични занимания, господа другари. И големите пари търсят точно такива хора, не вас. Ако не знаете, да знаете.

Николай Марков

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар