Home » Клюки » Ето коя е почетният консул на Южна Корея – Виолета Сечкова /разкритие/
Ето коя е почетният консул на Южна Корея - Виолета Сечкова /разкритие/

Ето коя е почетният консул на Южна Корея – Виолета Сечкова /разкритие/

Сподели новината

Одобрената от правителството за почетен консул на Южна Корея Виолета Сечкова – бивш модел и тв водеща, е възпитаничка на прочутия и веднъж вече безславно закрит Пернишки университет, разбра Скандални

Той носеше първоначално оригиналната абревиатура П.У.Т.К.А, преди да стане Европейски политехнически университет.

Още преди откриването на университета в публичното започна гавра с абревиатурата на името му. В началото беше замислена той да се казва Пернишки университет по телекомуникации, компютри и архитектура. В крайна сметка основателите му се спряха на безобидното Европейски политехнически университет Перник.

Следването и дипломирането е станало, докато е раждала и отглеждала своите 3 малки деца, явявала се е продуцент, водещ, търгувала е с корейска техника, трупала е необяснимо количество от десетки милиони лева в КТБ и е кандидатствала за почетен консул, за което – както разбрахме от Министерството на външните работи, е станало успешно едва от втория опит.

Проверка на Благовеста Кенарова обаче посочва, че завършената според CV-то – автобиографията на Сечкова образование по Публична администрация не фигурира на сайта на непрестижния университет, чиято валидност на дипломите е въпрос с повишена трудност. 19 минути също провери и изброените специалности са:

Обучителни програми – бакалавърски и магистърски (Всички програми се водят на български и английски език –

Виолета Сечкова„Архитектура”
„Строително инженерство”
„Компютърни системи и мрежи”
„Информатика”
„Телекомуникации”

Разработени нови програми за първи път в България:

– „Зелена енергетика”
– „Иновационен мениджмънт”

Разработена е съвместна програма с „Университета по приложни науки” – гр. Кремс, Австрия по електронен мениджмънт и бизнес аминистрация

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар