Home » България » Да си припомним как изглеждаше България през 1965 г. Видеото, което стана тотален хит в нета!
Да си припомним как изглеждаше България през 1965 г. Видеото което стана тотален хит в нета!

Да си припомним как изглеждаше България през 1965 г. Видеото, което стана тотален хит в нета!

Наистина трогателни кадри, които ни връщат в 1965 година.

Повечето от нас не са били родени тогава, и затова е много интересно да погледнем как е изглеждала нашата Родина по това време. При това, с един съвсем външен и безпристрастен поглед.

А България тогава наистина е била прекрасна! Може би точно това е било времето на подем, на ентусиазъм и усещане за нещо ново и хубаво, което се случва на тази земя! Може би точно в тези години най-много сме се доближили до идеалите, към които са се стремили нашите деди и родители. Защото едва след едно две десетилетия тези идеали бяха изоставени най-напред от хората, които ги проповядваха, а после и от всички други. И се оказахме на опашката на европейските народи!

Но нека не си разваляме настроението – това видео ни показва толкова красиви и оптимистични неща!

Розата като символ на страната, манастири, крепости, новите и модерни за онова време морски курорти, искрената радост в очите на хората…

Забелязваме, че тогава дори рекламирането на страната като туристическа дестинация се е правело доста по-кадърно и успешно. Чужденците наистина са били заинтригувани, и идвайки в България, са се наслаждавали на прекрасни преживявания от това прекрасно кътче!

Вижте и вие това прекрасно видео!

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]
Коментирай чрез Фейсбук

About clslavchev

Твоят коментар