Home » Свят » Индийски пророк направи предсказание за България, ще стане новото Монте Карло
Индийски пророк направи предсказание за България ще стане новото Монте Карло

Индийски пророк направи предсказание за България, ще стане новото Монте Карло

Сподели новината

Феноменални предсказания бяха направени за страната ни. България ще стане новото Монте Карло и заможните хора от континента ще идват да харчат парите си именно тук. Това стана ясно от предсказанията на известния индийски суоми Мукунданда.

Индиецът е с доказани гадателски способности. Той многократно е предвещавал събития в световен план, които след това са ставали.
По думите на Мукунданда покачването на „световния басейн“ ще потопи центрове по Средиземноморието като Монте Карло. Така богаташите, които обичайно ги посещават, ще потърсят нови места, където да се чувстват добре.
Една от най-известните вещици в света направи предсказание за България, което ни изпълни с надежда

В техни бъдещи убежища щели да се превърнат географски високите държави на Стария континент-страните на Балканите.
Държавите, които се намират по-ниско спрямо водното равнище, ще бъдат засегнати от катаклизмите, предрича Мукунданда и заявява, че нашата страна, Черна гора и части от Сърбия буквално ще разцъфнат след потопите в централноевропейските страни.

Цунами

Просветеният индийски учител предрича невиждани природни катаклизми, които ще станат причина за преселение на народите. В този момент обаче, щяла да изгрее щастливата звезда за страната ни.

Невиждан за района продължителен порой, характерен за тропиците, ще се изсипе над Централна Европа. Река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първият европейски град, който ще е сериозно наводнен, повече от когато и да било. След това ще последват други градове в Централна и Западна Европа, прогнозира медиумът.

Според него обилен валеж щял да се наблюдава с месеци, като заедно с това щели да са налице и нехарактерни жеги. Това обаче не е всичко. Индиецът говори и за някакво странно червеникаво сияние в небето, което щяло да съпътства метеорологичните особености.
Същевременно Мукунданда предрича добро бъдеще за страните от Балканския полуостров.

Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят пристан след промяната на европейския пейзаж, обяснява феноменалният мъж.
Той смята, че те ще бъдат най-малко засегнати от потопите и ще станат притегателно място за влиятелните личности.

Мукунданда е доказан пророк, който предрича с абсолютна точност пред огромна публика унищожителните цунамита в Азия през 2004 г. и ядрената авария във „Фукушима“. Други изключително точни предсказания на гуруто са земетресението 8 по Рихтер в Китай от 2008 г., смъртоносният циклон Наргис, който опустоши Мианмар през 2009 г., и земетресението, което срина Хаити през 2010 г. Заради точните си прогнози Мукунданда е един от най-известните и уважавани хинди гурута в Индия. Религиозният водач има милиони слушатели и читатели по света.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар