Home » България » Ернестина Шинова: Ще дарявам всяка заплата, ако стана депутат
Ернестина Шинова: Ще дарявам всяка заплата ако стана депутат

Ернестина Шинова: Ще дарявам всяка заплата, ако стана депутат

Сподели новината

„Споделям много от вижданията на ВМРО. Аз съм по-консервативен човек и се надявам, че това все още не е престъпление. Андрей също е близък с тези хора.

Мястото в листата си го пожелах аз. Смятам, че изборите ще бъдат честни и ако това е моят път – хората ще ми го покажат”.

Това заяви в ефира на NOVA актрисата Ернестина Шинова, която ще е в листите на ВМРО за предстоящия вот на 4 април. Знам какво ще кажат сега: „Не ѝ ли стига, че мъжът ѝ е в европарламента, а сега и тя иска да е депутат. Мога да кажа, че който гледа на мен само като функция на мъжа ми, е доста по-консервативен от мен. Бързам да кажа, че ако вляза в парламента, ще дарявам всяка своя заплата“, заяви актрисата, чийто съпруг Андрей Слабаков е евродепутат от ВМРО.

Македонците имат право да се определят като каквото пожелаят, но български знамена не трябва да се горят.

Подкрепям и факта, че ВМРО се пребори да има допълнителни възнаграждения за всички деца, добави още актрисата. Ернестина Шинова заяви, че не е доволна от направеното за хората на изкуството по време на пандемията.

По нейните думи би могло да се направи много повече, но не трябвало да се забравя и фактът, че каквото и да се свърши то никога не би било достатъчно. Не съм доволна и в европейски мащаб, обобщи Шинова.

Темите, към които тя има интерес са култура, авторско право и екология.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар