Home » Скандално » Ген. Шивиков категоричен: Бойко Борисов не трябва да печели битката на 4-ти април, той е срам за България!
Ген. Шивиков категоричен: Бойко Борисов не трябва да печели битката на 4-ти април той е срам за България!

Ген. Шивиков категоричен: Бойко Борисов не трябва да печели битката на 4-ти април, той е срам за България!

Сподели новината

Ген. Димитър Шивиков е убеден, че тази е последната битка на Бойко Борисов, която не бива да спечели!

Изборите на 4 април са последната и най-жестока битка на премиера Бойко Борисов, която обаче той за нищо на света не бива да спечели. Това заяви ген. Димитър Шивиков, който застава твърдо зад личността и принципите на президента Румен Радев.

Ген. Шивиков е убеден, че Борисов се е вкопчил във властта и поста си не заради парите. В момента вече те нямат никакво значение за него, който опитва отчаяно да спаси живота си – физическото си оцеляване.

Защото лидерът на ГЕРБ е наясно, че в мига, в който падне от властта, той е никой. Никой няма да му подаде ръка, а физическото му оцеляване виси на косъм. От толкова места искат главата му, в толкова корупционни и ужасяващи схеми е набъркан, че могат моментално да му светят маслото.

„За нас той е един Андрешко, той е срам за България пред цяла Европа и света. Където и да отиде, каквото и да направи, той ни излага, все повече и повече. Световните играчи не му обръщат внимание и го имат за господин Никой, което е очевидно.

Самият той го знае отлично, но от комплекси не си признава. За мен Румен Радев е човекът, който работи винаги в полза на принципите си, на народа и на Конституцията. И той е този, който си е извоювал името и уважението по света“, коментира ген. Шивиков.

Той е убеден, че ДПС се боят жестоко от президента, защото винаги са играли вързано с Бойко Борисов. Който имаше наглостта да лъже, че дори не се познавал с Делян Пеевски, пише fakti.bg.

Шивиков призова премиера да спре да се крие като мишка и да излезе да се разходи сред хората, както прави държавният глава. Тогава ще се види как ще го посрещнат и дали вместо пита с мед, няма да му размахат тоягите.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар