Home » Скандално » Новият Световен Ред няма да е нито справедлив, нито човечен!
Новият Световен Ред няма да е нито справедлив нито човечен!

Новият Световен Ред няма да е нито справедлив, нито човечен!

Сподели новината

Социалните неравенства, бедността, справедливостта, солидарността между хората са забранени теми за новия западен неолиберален ред.

В този Нов световен ред лоши са само традиционните норми в обществата и морала на населението. За неолибералните глобалисти „равенството“ не е между хората, а между доброто и злото, като пропагандата им се опитва да внуши и представи злото като добро.

Глобалистите ни спускат нов световен ред, при който морето от безимотни и оскотели от бедност и безперспективност ще живеят в хармония с наличието на един малък процент свръхбогати, стига последните да не им пречат да си правят гей прайдове и да им осигуряват жизнения минимум на трайно безработни. Защото 99-те % няма да работят нищо, ще са нискообразовани и ще живеят в белите си гета на гарантиран от олигарсите базов доход.

За глобалистките проповедници на Новия световен ред най-страшни врагове са държавата с нейните закони, църквата с нейната религия и традиционния морал на обществото. Защото те са анархисти, ако не и сатанисти.

Техните неолиберални движения, НПО-та и прочие соросоидни организации нямат идеология и не вярват в нищо. Те само обслужват срещу заплащане мултинационалните компании, които ги подкокоросват да срутят държавите и законите си.

Свидетели сме на тотална и глобална деконструкция на днешната цивилизация и човека в нея. За да може върху изпепелената земя Западът, чийто капиталистически проект се изчерпа, да спусне Нов световен ред, при който той отново да е отгоре.

Пею Благов, Skandalno.net

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар