Home » Свят » Земетресения и епидемии до 2030 г., Ванга говорила и за война в Европа
Земетресения и епидемии до 2030 г. Ванга говорила и за война в Европа

Земетресения и епидемии до 2030 г., Ванга говорила и за война в Европа

Сподели новината

Тълпите бежанци, представящи се за жертви, ще се превърнат в слуги на дявола, казала пророчицата

Страшни земетресения и наводнения ще преживее човечеството. До 2030 година населението на Земята ще страда от епидемии. Това е предсказала пророчицата от Петрич Ванга, пише астрологът Елена Кравцова в статията си за znakomstva-s-inostrantsami.ru.

Само едно място няма да бъде засегнато, казала ясновидката.

Според електронното издание тя говорила за Руската федерация и пророчествата й вече се сбъдвали. Страната щяла скоро да излезе от икономическата криза и да се превърне в магнит за мигранти.

Ванга предрекла и война в Европа, която щяла да бъде запалена от ислямисти. Тълпите бежанци, представящи се за жертви, ще се превърнат в слуги на дявола, казала пророчицата.

Френският астролог Нострадамус пък пророкувал, че заради магнитните бури през 2021 г. мнозина ще изпитват силно главоболие. Той прогнозирал големи пожари в Сибир през това лято заради сушата.

Според Нострадамус през 2021 г. светът ще бъде изправен пред Третата световна война. Това събитие щяло да бъде предшествано от раждането на бебе със страшна деформация. То щяло да е киборг или робот, уточнява Елена Кравцова.

Източник: Флагман

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар