Home » Скандално » Полк. Николай Марков: ЦРУ заръча – на изборите ГЕРБ + всички останали срещу БСП
Полк. Николай Марков: ЦРУ заръча - на изборите ГЕРБ + всички останали срещу БСП

Полк. Николай Марков: ЦРУ заръча – на изборите ГЕРБ + всички останали срещу БСП

Плановете, обещанията, клетвите и личните ангажименти на ключови партийни фигури като Христо Иванов, Отровните, Мая Манолова и Слави Трифонов преди половин година бяха много различни.

Тогава София беше обсадена от десетки хиляди протестиращи, обединени от естествения си човешки гняв към престъпната хунта ГЕРБ. В една от палатките на Орлов мост обаче се спотайваше една много известна дама, облечена с мъжки дрехи, за да не я разпознаят. Тя беше началник щаб на военна зона „Орлово гнездо“ и координираше действията на своите нелепи, но все пак войници. В друга секретна зона „Триъгълника“ имаше друг щаб, но той не беше истинския, а служеше за камуфлаж на действителното командване на протестите, което се помещаваше в голяма каменна сграда. Имаше тактика!

След това Борисов се разтърча, направи няколко тегела до американското посолство, обеща им едни яки договори и всичко, което му поискаха… и с тяхна благословия си спретна свой щаб и командване. Позиционира го в близка каменна сграда с изнесен център в една банкова институция. След което цялата държавна машина започна да работи под командването на този център. Освен американците, на помощ на сатрапа Борисов му се притекоха и ЕНП. Пратиха му професионалисти по овладяване на кризи с такъв мащабен характер. И започна бавното овладяване и спихване на протеста. А го правеха бавно, за да не се забележи.

Първите, които бяха обуздани бяха икономическите субекти – фирмите, които финансираха протеста.

След това службите удариха оперативните органи за координация, а накрая се заеха и с лидерите – скрити и явни. Всички, до един, бяха привиквани, сплашвани, финансово мотивирани и увещавани да сътрудничат на властта по определената схема. Срещу лидера на ПП „Възраждане“ властта възпали една дузина съдебни дела, Христо Иванов американците си го придумаха, щото си е техен човек, а Слави, Мая и „Отровните“ директно си ги напазаруваха. Като им обещаха, че ще натъманят резултата тъй, че да влязат в парламента.

Но там пък ангажимента им е да крепят властта на Борисов като тайни или явни коалиционни партньори. Само БСП не влязоха в договорка с американците и ГЕРБ, затова и те последни изтеглиха от площада своите протестиращи. И точно по тая причина за пореден път американците няма да им позволят да спечелят изборите.

Класическият подход на колониалната американска система у нас с моркова и тоягата даде своя резултат – военните зони опустяха. Протестиращите се демотивираха без да разберат, че теорията и практиката за овладяване на тълпа е в ръцете на най-ниските нива в полицейските структури, но се дирижира директно от инструкторите на ЦРУ.

Мога дори да ви кажа колко точно струва на Бойко Борисов помощта на чуждестранните „експерти“ за овладяването на летния протест – 20 милиона.

А колко коства на българския народ- покупката на нови 8 изтребителя F-16, замразяване вовеки на проекта АЕЦ „Белене“, допускаме още 3 американски военни бази на наша територия, а също и две бунища за ядрени отпадъци. Борисов е поел и още ангажименти в ущърб на народа си, но за това ще напиша в друга статия.

Сега предателите на протеста и народа си, зовящи се нагло „опозиция“ и властника Борисов заедно ви предлагат да легитимирате мръсната им договорка отпреди няколко месеца. С поредни фалшиви избори и още по-отвратителна политическа демагогия.

Полк. Николай Марков, Skandalno.net

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар