Home » Скандално » Тодор Славков: Румен Радев е човекът с главно „Ч“ за България!
Тодор Славков: Румен Радев е човекът с главно „Ч“ за България!

Тодор Славков: Румен Радев е човекът с главно „Ч“ за България!

Сподели новината

Тодор Славков е голям фен на Румен Радев и не го крие!

Най-известният внук в България продължава открито да демонстрира своите политически убеждения. Тодор Славков е твърдо против настоящата власт и подкрепя напълно протестите.

Този, когото най-вече подкрепя обаче, е Румен Радев. В предаването на Крум Савов по телевизия „7/8“ Малък Тошко обяви без никакви притеснения, че е голям фен на президента ни.

„За последните 30 години един-единствен човек влезе в политиката като независим и това е Румен Радев. Всички, които го хулят, просто ги е страх от него, защото той е човек с главно „Ч“ и няма грам корумпираност в него.“ – смята внукът на Тодор Живков.

Относно Бойко Борисов, Славков твърди следното: Дядо ми беше прав навремето, охраната си е охрана, тя решения не може да взима.

Според Славков не е правилно да се обръща гръб на Русия, която толкова пъти ни е спасявала. За жалост обаче от 30 години сме я предали тотално.

Малък Тошко подкрепя протестите, но не е голям фен на Отровното трио, тъй като им няма вяра, че искат да свалят правителството безвъзмездно, а по-скоро тримата имат някакви политически амбиции.

„От тях само Минеков ми е симпатичен“, отсича звездата от „ВИП Брадър 2012“.

Самият Тодор Славков отдавна можеше сериозно да се е намесил в политиката, но не желае да си мърси ръцете. Той никога не е криел, че гласува за БСП на избори, но напоследък сякаш е снел доверието си и от тази партия.

Тодор Славков още изпитва носталгия по миналото и това, което беше при дядо му, научи Скандални!

Преходът се оказа не грешка, а национална катастрофа. Колкото повече се отдалечаваме от социализма с годините, толкова по-зле ставаме.

С тези думи Тодор Славков изрази своето мнение относно политическата обстановка у нас през последните 30 години, пише столичен ежедневник. Внукът на Тодор Живков не вижда нищо добро, което се е случило в България след 1989 г. Напротив, само лоши неща спохождат страната ни, смята той.

„Говориха ни, че ще станем по-щастливи. Къде е това щастие, къде е благополучието на народа? Къде е равният старт, за който ни говориха? Къде е правовата държава? Всичко се оказа една демагогия с лош завършек.“, убеден е Малък Тошко.

Той смята, че капитализмът е измамно добър строй за хората, а всъщност ги обрича на мизерия и нищета.

„Разни олигарси ни приказваха колко е зле държавата да се меси на хората, за да могат те да си източват държавни пари без проблем. Истината е, че колкото повече време минава, колкото повече се отдалечаваме от социализма, толкова по-зле става положението.“, смята Славков.

Според него положението в момента е трагично и няма изгледи да се оправи.

„Държавата ни загива, можем да се надяваме само на чудо. Все пак Видовден ще дойде, но дано да сме живи да го видим.“, споделя още известният внук.

Той винаги е споделял, че е социалист по душа и намира времето на дядо си за Златния век на България през 20 век.

Източник: Зона98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 4 Average: 4.8]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар