Home » Клюки » Бойко си показа минзухарите (снимка)
Бойко си показа минзухарите (снимка)

Бойко си показа минзухарите (снимка)

Сподели новината

Докато народът измира от коронавирус (всеки ден по над 100 българи според официалната статистика), заради това, че цяла година управляващите не успяха да измислят адекватни МЕРКИ, Бойко Борисов пусна във Фейсбук поредната фотография, с която цели да покаже на народа как мисли в деня за размисъл.

На кадъра той е в полугръб, на поляна сред минзухари, в любимата си поза – с ръце в джобовете. В същата небрежна поза той „инспектира“ строителни обекти из страната през целия си мандат, с което се изчерпа голяма част от дейността му на министър-председател.

Умопомрачителният кадър с минзухарите от днес е придружен от не по-малко безумен коментар „Понякога мълчанието е най-добрият отговор!“. Не става ясно на кого Борисов отговаря с мълчание – на избирателите си ли, на опозицията ли, на президента ли, на протестиращите ли, на пиарката, която го снима ли, на последователите си във Фейсбук ли, на всички българи, на които им писна да ги управлява човек, свързан със скандали, чекмеджета, записи, пачки, пистолети, ПКП, простотия.

Или пък на журналистите, от които страхливо бяга по време на цялата предизборна кампания, да не казваме на целия мандат.

Скандални припомня, че през 2015 г. Борисов си показа магнолиите от градината в Банкя отново без контекст, просто изстрел в мрака на Фейсбука – да се радва народът.

2015 г. си показва магнолиите.

Не знаем каква е била целта на снимката с минзухарите днес, но народът го спука от бъзик.

Известният „киберкарикатурист“ Валдес Радев, който беше уволнен именно заради колажите си срещу властта, сравни снимката на Бойко Борисов с кадър от филма „Пабло“, на който колумбийският наркобос е в същата поза, затворен в луксозния си частен затвор.

Бойко на поляната и Пабло в затвора.

В коментарите хората отбелязват, че явно някой доста си е поиграл с Фотошоп, тъй като Борисов не е бил толкова строен от поне десетилетие.

„Между другото, днес 125 души замълчаха за винаги, благодарение на вашата некомпетентност. Мислете и за тях.“, пише Михаил Стефанов. (125 са починалите от коронавирус за последните 24 часа – бел.ред.)

„Когато простакът замълчи, винаги е добре. Иначе подсъдимият има право да не дава обяснения, т.е. да мълчи, така че някой ден в съдебната зала ще можете да имате точно такова поведение (само не стойте с ръце в джобовете, че не е възпитано)“, пише Методи Лалов.

Бягството от отговорност винаги е лесен отговор, разбира се, коментира Весислава Танчева.

След толкова лъжи, по-добре е наистина да замълчи, справедливо отбелязва Мая Минчева.

Бойко Борисов на поляна с минзухари.

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар