Home » Скандално » Взимаш една поцинкована кофа, сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата. Чува се: „Стабилност. Високи доходи
Взимаш една поцинкована кофа сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата. Чува се: „Стабилност. Високи доходи

Взимаш една поцинкована кофа, сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата. Чува се: „Стабилност. Високи доходи

Взимаш една поцинкована кофа, сипваш в нея две – три шепи ламаринени петолъчки и разклащаш кофата.

Чува се: „Стабилност. Високи доходи. Да надградим съграденото от нас! Образование и здравеопазване… Дрън, дрън, дрън…“

Мда… ПКП гласува! Познахте!

Цвета Караянчева обясни защо не е избрала електронния вариант за гласуване на изборите. Досегашният председател на Народното събрание гласува с хартиена бюлетина в избирателна секция в Кърджали.

„Нямам доверие на машините. Какво би се случило, както в стара на изборния ден 10 машини не заработиха в цялата страна?! Тези хора нямаше да могат да упражняват правото си на глас, ако не беше разписано да има и хартиено гласуване“, обясни тя пред репортер на Bulgaria ON AIR.

„Гласувах за стабилно управление. Гласувах за това да продължим да надстрояваме това, което сме постигнали до момента. Гласувах за високи доходи и политика, която е изцяло обърната към образованието и здравеопазването“, каза още Караянчева.

По думите ѝ изборният ден в Кърджали е напрегнат, тъй като кметове и активисти на ДПС присъстват в изборните секции и оказват непрекъснат натиск върху избирателите.

„Подала съм сигнал на 112, че един от нашите кандидати за депутати беше заплашвана от кмета и активист на ДПС, че след като ГЕРБ загуби изборите, ще бъде вкарана заедно с мъжа ѝ в лудница“, съобщи Караянчева и добави, че е подала няколко жалби.

Любо Кольовски

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]
Коментирай чрез Фейсбук

About clslavchev

Твоят коментар