Home » Здраве » Босилек – мощен антиоксидант, който почиства кръвоносните съдове от лошия холестерол. Трябва да го има всеки!
Босилек - мощен антиоксидант който почиства кръвоносните съдове от лошия холестерол. Трябва да го има всеки!

Босилек – мощен антиоксидант, който почиства кръвоносните съдове от лошия холестерол. Трябва да го има всеки!

Босилекът почиства кръвоносните съдове и артериите!

Много хора страдат от проблеми, свързани с холестерола, които могат да доведат до сърдечни заболявания. Този проблем обикновено се решава с лекарства, но ние можем да ви предложим напълно естествен метод за лечение.

Босилекът е мощен природен антибиотик със силни антиоксидантни свойства, поради което се смята за цар на билките.

Лечебните му свойства са ценени от древни времена, а високото му съдържание на фитонутриенти осигурява невероятни ползи за здравето.

Има над 60 разновидности на босилека.

За най-добри резултати го консумирайте пресен. Високото съдържание на витамин К регулира лошия холестерол и предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Освен това, босилекът е билка с високо съдържание на витамин А, витамин С, мощни антиоксиданти и бета-каротин, които предотвратяват увреждането на кръвоносните съдове от свободните радикали. По този начин тази невероятна билка предотвратява инсулти, инфаркти и развитие на атеросклероза.

Босилекът е богат източник на калций, манган, желязо, калий.

Ежедневната препоръчителна доза е 2 супени лъжици босилек.

Естествен антибиотик

Босилекът е богат на антимикробни свойства, които го правят мощен антибиотик. Всичко, което трябва да направите, е да го смесите с чесън и да го консумирате в случай на настинка и грип.

Босилекът почиства кръвоносните съдове

Тази билка ефективно изчиства артериите от LDL холестерола.

Съдържа мощни антиоксиданти

Босилекът е богат на мощни антиоксиданти, които се борят с множество здравословни проблеми и предпазват от щети, причинени от канцерогените. Босилекът ефективно предотвратява много други здравословни проблеми, включително диария, брадавици, бъбречна недостатъчност, запек, главоболие, кашлица, паразити и др.

Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]
Коментирай чрез Фейсбук

About Натали Славова

Твоят коментар