Home » Lifestory » Чудото на живота: Четири сестри забременяха по едно и също време /Снимка/
Чудото на живота: Четири сестри забременяха по едно и също време /Снимка/

Чудото на живота: Четири сестри забременяха по едно и също време /Снимка/

Сподели новината

Съществуват много истории за две сестри, които са забременявали едновременно, но не бяхме виждали четири сестри да са бременни по едно и също време.

По тази причина днес от Скандални ви представяме сестрите Гейнс от Сакраменто, Калифорния – Карълайн, Ейми, Хейли и Кейти са родени с разлика от 18 месеца.

Те са не само сестри, но и най-добри приятелки, които са преживели толкова много неща през живота си… но нищо толкова огромно и съдбовно като това.

И четирите сестри Гейнс забременяват по време на пандемията и казват, че сякаш изживяват детството си отново: точно както те самите са се родили само с 18 месеца разлика, така сега очакват да родят своите бебета само през няколко месеца.

„Беше магично да разберем, че ще преминем през това изживяване заедно“, споделя Ейми.


„Подкрепата, която си оказваме, е незаменима. Да можем да се чуваме по няколко пъти на ден и да си говорим за това е страхотно!“, разкрива Карълайн.

Баща им е Тед Гейнс, бивш сенатор от Калифорния. Тед и съпругата му вече имат трима внуци и доста скоро ще посрещнат още четири.

„Вече имаме три внучета, а съвсем скоро ще станат седем. Понякога се чудим как ще се справим?!“, шегува се щастливият дядо в интервю пред CBS13.

„Нямаме търпение. Очакваме две момчета и две момичета. 2021-ва ще бъде истинска благословия за семейството ни“, допълва Тед Гейнс.

За голямото семейство това съвпадение е истинско чудо – в тези тежки времена на пандемия четирите сестри отправят силно послание за надеждата и силата на живота!

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар