Home » Скандално » Баце Бойко – човекът с най-много менискуси в света
Баце Бойко - човекът с най-много менискуси в света

Баце Бойко – човекът с най-много менискуси в света

Операцията е на коляното на Борисов, което е било контузено по време на футболен мач. До нея се е стигнало, след като премиерът в оставка е ходил на ядрено-магнитен резонанс в „Пирогов“, от където се появиха негови снимки, разпространени в социалните мрежи.

Малко по-късно от болница „Софиямед“ изпратиха позиция до медиите, в която потвърждават, че премиерът е претърпял успешна операция. От там уточняват, че интервенцията е била спешна. Контузено е дясното му коляно, като е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него.

Операцията е извършена от доц. д-р Антони Георгиев, един от най-добрите травматолози в страната и началник на Клиниката по артроскопска травматология в билницата.

„След извършен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение“, коментира доц. Георгиев.

бойко борисов менискус

12 юни 2009 г.: „Бойко Борисов е опериран по спешност заради скъсан менискус на лявото коляно„. (Костов му носи цветя и бонбони)

3 март, 2013 г.: „Премиерът в оставка Бойко Борисов е приет отново в правителствената болница в „Лозенец“с високи стойности на кръвното налягане и обща отпадналост. Преди 5 дни Борисов постъпи в Правителствена болница с хипертонична криза, а патриарх Неофит го посети, за да го благослови“.

19 ноември 2013 г. „Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов беше опериран спешно в столичната болница „Софиямед“ поради скъсан менискус„.

1 март 2015 г. „Премиерът Бойко Борисов претърпя операция на лявото коляно заради скъсан менискус„

17 юни 2017 г.: „Премиерът Бойко Борисов бе приет по спешност в болница „Софиямед“ за операция на коляното.

19 април 2021 г. „Премиерът в оставка Бойко Борисов е опериран в „Софиямед“ заради скъсан менискус на дясното коляно„.

 

Бойко Борисов операции

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар