Home » Скандално » Слави Трифонов към Борисов: Пирогов ли?! Ти не си за Болшой театър, ти си за лоботомия и килия!
Слави Трифонов към Борисов: Пирогов ли?! Ти не си за Болшой театър

Слави Трифонов към Борисов: Пирогов ли?! Ти не си за Болшой театър, ти си за лоботомия и килия!

Слави Трифонов хем бесен, хем развеселен от цирка на Бойко Борисов!

Да се смее ли човек, да плаче ли?! Това се чудят и Слави Трифонов, и членовете на „Има такъв народ“ след поредния карък на премиера в оставка Бойко Борисов. Който, разбира се, отново ще бъде възпрепятстван да се яви пред парламента в сряда.

Слави Трифонов убеден – Видовден за Борисов настъпи

Както се разбра вчера, Борисов е пристигнал в Пирогов с контузия на крака. Придружаван лично от шефа на болницата проф. Асен Балтов, който му помагал да върви, министър-председателят влезе в лечебното заведение във вид на клошар.

Облечен в одърпани и изцапани домашни дрехи, в анцуг с крачоли на „подгащен петел“, Борисов бе заснет след контузия на футболен мач. Предполага се, че е скъсал минискус или нещо друго, което налага спешна операция, пише vtorifront.bg.

Като се има предвид, че в сряда той трябваше да се яви в сградата на Народното събрание, за да отговаря за тоталния провал на управлението си и кражбите на милиарди в евро, въпросната контузия му идва дюшеш.

„Пак се измъкна, ей! Баце пак му намери цаката как да се покрие. То не беше отпуска за един ден, сега пък това. Явно няма сила, която да го накара да доближи сградата на НС на километър разстояние“, смеят се вече новите представители на партиите в парламента.

А основателят на „Има такъв народ“ Слави Трифонов се плеснал по челото и останал безмълвен за секунди. След което, в типичния си стил, коментирал, че Борисов отдавна вече не е за Болшой театър.

С поведението си през последните дни той все повече затвърждава мнението на специалисти, че е за усмирителна риза и директна лоботомия.

„Как иначе може да се охарактеризира поведението на г-н Борисов?! Та той не се държи адекватно. Хората му в парламента показват по-просташко поведение и от пъдари на къра. Те обиждат, пустосват, присмиват се нагло на колегите, избрани от народа на 4 април.

А лидерът им изведнъж забрави какво е мъжко достойнство и чест, и започна бяга и да се крие като мишка. Жалко е, тъжно е, престъпно е. Не знам на какво разчита Борисов и на какво се надява с тези „спектакли“, но едно е сигурно – измъкване няма.

Твоето време свърши, Бойко! Властта ти свърши. Оттук нататък за теб започва само Видовден, който обещава да е много, ама много дълъг“, обещава му Слави Трифонов.

Източник: Портал-21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар