Home » Скандално » Андрей Райчев го призна: КОВИД пандемията е пълна измама. Зад нея стоят глобалистите!
Андрей Райчев го призна: КОВИД пандемията е пълна измама.

Андрей Райчев го призна: КОВИД пандемията е пълна измама. Зад нея стоят глобалистите!

Сподели новината

Властта създава паника. Аз съм скептичен относно опасността от Ковид-19. Смятам, че коронавирус има, но пандемия – не.

А властите на отделните държави провокират паника сред населението съвсем умишлено и под диктат. Не преживяваме толкова тежко нещо, колкото ни се представя от властта и медиите. Но за сметка на това си причиняваме огромна икономическа беля, чиито мащаби ще се очертаят съвсем скоро. Съветът ми към хората е да обърнат внимание на страха си, а не на въпросната епидемия, която считам за незначителна.

Причините за обявената COVID-пандемия са политически, икономически и дори философски, но не и здравни. Това заяви в интервю днес топ социологът Андрей Райчев и направи серия от Разкрития за коронавирусната измама.

Ето какво каза той:

Като социолог ще ви кажа следното. След 10 месеца, в които уж по цялата планета вършее един от най-страшните вируси в историята, в нито една държава общата смъртност не се е увеличила. Направих си този колосален труд да проверя за над 100 държави. В Италия, например, където броя на починалите уж бил най-голям в Европа, драстично е спаднал процента на починалите от други масови заболявания като инфаркта и диабета, например. И накрая, като теглиш чертата, смъртността в Италия за тази година е същата като миналата. В това няма никаква мистерия. Просто хората, които са умрели от друго заболяване и PCR-тестът им покаже, че имат и коронавирус, вече ги записват „починали от коронавирус“.

Така СЗО отчита „огромно си нарастване на случаите на починали от коронавирус“. Но не споменават успоредно с това и огромния спад на умрелите от всякакви други заболявания. Общата смъртност за отделните държави и за планетата като цяло, си остава същата, каквато е била през миналата, по-миналата и през предишни години.

Любопитен е примерът с Швеция, където почти не се предприеха мерки за борба с Ковид-19 – кафенетата, ресторантите, училищата и заводите си работеха и никой не носеше маски… Въпреки това днес, 10 месеца по-късно, процента на заразените с коронавирус е същият като в останалите страни – нито повече, нито по-малко. СЗО ги заклейми, защото с този либерален модел, шведите дискредитираха всички мерки на Здравната организация. Дискредитираха решението да се спре световната икономика.

Тази фалшива пандемият ще удари световната икономика. Тя пък ще удари политиката (защото политиката винаги е израз на икономически отношения) и ще доведе до нови ситуации в световната геополитика. Ще доведе до разместване на властовите пластове по планетата. Старите властелини ще рухнат, за да отстъпят властта на нови глобални играчи.

Предстоят ни тежки катаклизми – голяма част от населението ще обеднее и това не е българска история. В световен мащаб имаме сблъсък на два лагера – неолибералните глобалисти, които държат световните финанси, са се хванали за гушите с консервативния производствен капитал. Икономическата криза, която предизвиква коронавируса, удря по индустриалните производства, но не и по финансите. Като видите кой е облагодетелствания и кой е жертвата, ще ви стане ясно и кой е поръчителя на пандемията.

Днешната пандемия не е първият опит на глобалистите за глобален преврат чрез масово всяване на страх.

Спомнете си миналогодишната акция с Грета Тунберг. Чрез нея, спотайващите се зад гърба й глобални финансисти ни рисуваха апокалиптични картини за бъдещето. Рисуваха ни екологична катастрофа, пред която е изправена планетата ни. Въздуха ни е отровен, въглеродните емисии на фабриките топят ледовете в Антарктида… Все твърдения, които нямат нищо общо с реалността. Защото земята от милиони години насам минава през различни цикли – от глобално затопляне до глобално застудяване. И при всеки от тези цикли изчезват цели екосистеми и милиони животински видове, а на тяхно място се появяват други.

Но неолибералите разчитат на подобни магически внушения, за да изпълнят целта си – унищожение на основния си враг и конкурент – индустриалците, които са в основата на националните и държавни икономики. За да поемат глобалната власт над планетата, неолибералните глобалисти първо трябва да унищожат държавите като форма на самоуправление. А това ще се случи когато унищожат или поне обезсилят индустриалния капитал.

На въпрос за 20-те % от българите, които са на мнение, че трябва да се затвори държавата и икономиката да спре напълно заради притеснителните тенденции от пандемията, Райчев отговори, че лично той не е съгласен с тази теза.

Хуманитарна криза и локдаун на държавата. Аз не съм съгласен, но съм толерантен към хората, които подкрепят подобна крайна мярка. Защото те нямат вина. Чудовищната пропаганда на СЗО извърши огромно престъпление, по-голямо от това на Хитлер Чингиз Хан – те разболяха от психоза над 1 милиард души. 1 млрд. души в момента живеят в страх и затворени в клетка. Тези 20% са също наши съграждани и трябва да им помогнем да излязат от психичния инцидент, в който ги забъркаха и за излизането от който ще им трябват месеци и години, аргументира се Райчев.

Небивалия страх от пандемията сред част от населението има и друг аспект: От 30 години ние сме под мисловното влияние на западната цивилизация с нейния рационализъм и материализъм. На нас ни се внушава и ние живеем така, все едно никога няма да умрем. Което е парадоксално, защото в същото време по западен образец здравната ни система се руши, става все по недостъпна… и все повече обезценява човешкия живот.

Ние имаме две безспорни личности – Левски и Ботев. Представяте ли си Ботев да каже – няма нищо по-важно от здравето. Западният рационализъм ни внушава да уважаваме страхливците и егоистите. А истината е, че най-добрият човек е смелият човек, който се бори за свободата си. Към дезертьорите трябва да има само презрение. Нищо уважително няма в страха и страхливеца, посочи Райчев и добави: Баламите са хората, които мислят, че всичко става с пари и послушание. Има неща, които се случват само с борба и смърт. Запомнете го и се борете по ботевски с манипулациите и лъжите на тези, които искат да ви поробят.

Пею Благов, Skandalno.net

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар