Home » Скандално » Румен Радев: Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък! Няма да сляза до нивото му!
Румен Радев: Ако до вчера Борисов беше нагъл то днес е жалък!

Румен Радев: Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък! Няма да сляза до нивото му!

Сподели новината

Румен Радев отказва да отвърне със същите нападки на Бойко Борисов!

„Болшевик“, „комунист“, „гадняр“, „подмолен“ и още, и още… Всички тези определения бяха изречени по адрес на президента Румен Радев от екс премиера Бойко Борисов. Който на 11 юли окончателно изгуби не само изборите, но и надеждата, че може да се върне в управлението.

Бойко Борисов този път мина границата с обидите към Румен Радев

Всичко това така разстрои Баце, че три дни подред той и ГЕРБ не спряха да свикват брифинги. Които обаче бяха прекъсвани още преди средата от водещите национални телевизии. Можеха да се изгледат докрай единствено онлайн в мрежата.

Вчера Бойко Борисов бе привикан за разпит в полицията, но разбира се, и сега, както по време на пресконференциите, не пропусна да „ужили“ Румен Радев. Кой ако не Радев бил виновен за всичко най-гадно, случващо се в България?! Той щял да му прости, но историята, народът – те нямало да му простят.

Всичко това каканижеше днес Борисов, явно очаквайки съответната реакция от държавния глава и безсмислена битка, за която отново да се хване. Да, ама не – Радев отказа да падне в капана му и да му послужи за трамплин към нови медийни изяви.

От висотата на положението си, не само като президент, но най-вече като личност, генералът заяви категорично, че няма да слезе до нивото на бившия премиер.

„Ако до вчера Борисов беше нагъл, то днес е жалък. Да хвърляш такива обиди, да отправяш недоказани и абсурдни обвинения, това е падение. И не, защото са срещу мен, срещу Бойко Рашков или някой друг, а защото Борисов отлично знае какво е правил през всички тези години.

След цялата тази чудовищна корупция и целенасочено унищожение на България, да имаш очи да хвърляш вина и да сочиш някой друг… това е низко. Толкова е низко, че не желая да го коментирам“, отсече Румен Радев.

Източник: Портал

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 3 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар