Home » Скандално » Ахмед Доган е поръчал Борисов на Бойко Рашков?
Ахмед Доган е поръчал Борисов на Бойко Рашков?

Ахмед Доган е поръчал Борисов на Бойко Рашков?

Сподели новината

Бойко Борисов е под сериозна заплаха, твърди популярна медия!

Животът на Бойко Борисов виси на косъм. Политическите му опоненти са му вдигнали мерника, и то напълно буквално.

Причината за тези твърдения е изявлението на вътрешния министър, че съжалява, че досега не се е справил с Борисов, но се надява да получи шанс да го стори.

Агенция ПИК твърди, че думите на Рашков за заплаха за сигурността на бившия премиер и дори сравнява настоящата ситуация със зората на комунизма у нас през 1947 г.

Колегите от ПИК си позволяват да причислят Бойко Рашков към Георги Димитров, а Бойко Борисов към Никола Петков и Трайчо Костов. Те осъждат строго думите на вътрешния министър и ги намират като намек за ликвидирането на лидера на ГЕРБ.

Ето какво пишат:

Стъклоокият епигон на Берия – Бойко Рашков, днес обеща да се „справи“ с Бойко Борисов от трибуната на Народното събрание. Това се случва през 2021 г. в държава от Европейския Съюз. Не се случва през 1947 г. в окупираната от Съветската армия Народна република България.

Рашков не е Георги Димитров, нито Борисов е Никола Петков или Трайчо Костов. За съжаление – изглежда по същия начин. Оглушителното мълчание на останалите парламентарни сили и медиите подклажда горчивата алюзия.

От трибуната на българския парламент се издават присъди. В пленарна зала проскърцват бесилки.

Бойко Рашков, следователят от ДС, очевидно е готов на самоубийствени крайности и трябва да бъде спрян. Не заради Бойко Борисов, а заради онези, които са в черния списък след него. България може да бъде потопена в братоубийствена гражданска война, ако екзекуторът на хунтата не се кротне при 12-те си кенефа в полите на Витоша.

От Скандални Ви питаме какво мислите по темата?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар