Home » Скандално » Генка Шикерова бясна: Ядем египетски картоф и турски домат, а те ми говорят за тръбопроводи!
Генка Шикерова бясна: Ядем египетски картоф и турски домат

Генка Шикерова бясна: Ядем египетски картоф и турски домат, а те ми говорят за тръбопроводи!

Сподели новината

Генка Шикерова е бясна от политическия елит, който намира за нелеп!

Журналистката от радио “Свободна Европа” Генка Шикерова продължава да негодува от политическата система у нас и да смята, че тя се нуждае не само на подмяна откъм кадри, а на подмяна на цялостната идеология.

Шикерова се възмути публично от приоритетите на новата политическа власт. Хората на Слави Трифонов повтарят грешките на предходните правителства и не залагат в програмата си нищо за българско производство.

Както е известно, България внася почти всичко от своята храна от чужди държави. По този начин цените по магазиите се оскъпяват в пъти и инфлацията расте, а заплатите и пенсиите почти не мърдат.

Генка Шикерова е възмутена и от новата власт

Генка Шикерова бясна: Ядем египетски картоф и турски доматГенка Шикерова написа, че е недопустимо никой от политиците да не забелязва, че картофите ни са от Египет, доматите от Турция, а пържолите от Аржентина. Разбира се, тук тя по-скоро показва образно, че всичко се внася отвън, отколкото буквално да идват от тези държави.

Факт е обаче, че нито Борисов, нито сега Трифонов говорят за производство, увеличение на доходите и т.н. На преден план се поставят тръбопроводи и постоянно се цитира Наказателния кодекс.

Генка Шикерова е сред онези журналисти, които по време на 12-годишното вербуване на медиите от страна на Борисов останаха независими. Именно затова изгуби работата си на разследващ журналист в Нова телевизия.

Източник: Паралел 42

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар