Home » Скандално » Рашков отвърна на Борисов: „Пияницата“ ще покаже мястото на мутрата – софийски градски затвор!
Рашков отвърна на Борисов: „Пияницата“ ще покаже мястото на мутрата - софийски градски затвор!

Рашков отвърна на Борисов: „Пияницата“ ще покаже мястото на мутрата – софийски градски затвор!

Сподели новината

Бойко Рашков е категоричен, че няма да спре и да се откаже от войната с Борисов!

Войната с Бойко Борисов няма да спре до мига, в който той не си получи заслуженото. И цялата му мръсотия не излезе наяве. В това е категоричен Бойко Рашков. Служебният вътрешен министър е потресен от чутовната наглост на екс премиера, който си позволи груби обиди и квалификации преди дни.

Припомняме, че в ефир Борисов нарече Бойко Рашков с какви ли не думи – от пияница и нещастник до червен сатрап, цитира novini.bg. И всичко това, защото Рашков не спира да диша във врата му и не позволи никакви злоупотреби на изминалите парламентарни избори.

„Този „пияница“ ще ти покаже мястото, а то отдавна е ясно – софийския градски затвор! Единственото, за което съжалявам и което ми тежи е, че не съм се разправил с теб преди години. Трябваше още в онези, мутренските години, да бъдеш узаптен. Но нищо – никой няма да избяга от полагаемото му се“, обеща Бойко Рашков.

Служебният вътрешен министър е отвратен от факта, че по време на трите си мандата в управлението е успял да превърне държавните и съдебни органи в свои слуги. В подчинени, които изпълняват сляпо нарежданията му.

„Вземете прокуратурата – това могъщо ведомство, което вместо да се съсредоточи върху престъпността в държавата и нейното разкриване, както е навсякъде по света, е станала един обслужващ орган. Обслужващ кръговете на Борисов и сие.

Вътрешна сигурност, ГДБОП – това не са органи, това са технически помощници и машинопистки. На кого да се доверят хората, кого да имат за защита и сигурност“, бесен е Бойко Рашков.

Който се зарече, че краят на пагубната за страната ни „ера Борисов“ вече е факт. И мърдане няма, ако ще й лидерът на ГЕРБ да ляга и става в телевизионен ефир.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар