Home » Здраве » Струва 8,90 лв и е за животни! За хората обаче е безценно – лекува от гъбички по ноктите до псориазис!
Струва 8 90 лв и е за животни! За хората обаче е безценно – лекува от гъбички по ноктите до псориазис!

Струва 8,90 лв и е за животни! За хората обаче е безценно – лекува от гъбички по ноктите до псориазис!

Сподели новината

Във ветеринарните аптеки масово изкупуват това мазило за ползване от хора! Това мазило се продава за животни, цената му варира, но най-разпространената е от 8,90 лева.

От много време насам обаче продавачите във ветеринарните аптеки, където се предлага, са изумени. Защото истината е, че масово се търси от клиентите за лечение не на животни, а на хора. Мазилото чудо се нарича Антифлегмин. Съдържа камфоров силицилат и е предназначено за мазане на вимето на кравите, против абсцеси и рани. Какво е изумлението обаче, когато се доказа, че то лекува цели 4 човешки болести. При това в пъти по-бързо и ефективно от аптечните лекарства, гелове, мехлеми и прочие.

А и е в пъти по-евтино като знаем как вървят цените на илачите във фармацевтичната индустрия, разбра Скандални

Вярвате или не, но до Антифлегмин прибягват често спортисти, пенсионери и дори хора от така наречения хайлайф.Да, обяснимо е защо един пенсионер ще избере животинското лекарство пред “човешкото” – разбира се, водещ фактор е разликата в цената. При хората от спорта и по-заможните обаче това мазило е предпочитано само и единствено заради ефекта си и забележителните резултати, които дава.

То изпитано лекува гъбички по ноктите – иначе адски упорити, болки в мускулите и ставите, артрит, хемороиди и псориазис. Все болежки, които трудно се поддават на лечение и изискват много време, търпение и средства.

Антифлегмин, както и няколко други мазила за животни, дават светкавични резултати и то по съвсем обясними причини.

Просто в тях дозата е по-силна и ефектът се отчита за нула време.

“Моя позната ме убеждаваше, че с него си е излекувала псориазиса. Първоначално я гледах като луда, но после реших да го пробвам за гъбичките по ноктите ми. Наложи се да й се извиня за недоверието. Защото след няма и месец видях смайващия резултат”, пише Николина Видева.

А Димитър Пейчев признава в един от здравните форуми, че това мазило е направило чудо за болките му в кръста и гръбнака.

“Ако се замислиш, жените редовно си мажат косите с конския Тривитаминол и се хвалят с убийствена грива след това. Нали и то е уж за животни?! Гледайте това, което наистина помага, а не това, с което ни залъгват и скубят пари. Наглед простите неща са най-добри”, заключва и Стоян Стаменов.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар