Home » Скандално » Голямата Цветана Манева: Бойко Борисов си е заслужил всичко, което му се случва и ще му се случи!
Голямата Цветана Манева: Бойко Борисов си е заслужил всичко което му се случва и ще му се случи!

Голямата Цветана Манева: Бойко Борисов си е заслужил всичко, което му се случва и ще му се случи!

Сподели новината

Цветана Манева е щастлива от факта, че най-глупавият ни управник вече не е във властта!

Великата актриса Цветана Манева отдавна показа ненавистта си към Бойко Борисов и партията му, но това не я спира да го уязвява дори когато него вече го няма на кормилото на държавата, писа 365novini.com.

Манева е категорична, че за 11 години управление (12, но с 1 прекъсване) България е станала трагична и вината е именно на Борисов. Според нея той е докарал мутрите в управлението на страната. Тя обаче не обвинява само лидера на ГЕРБ, а вижда голяма вина и в депесарите Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Цветана Манева в момента е много доволна от това, което се случва в политиката, защото всички са срещу ГЕРБ. Тя е на мнение, че остават броени дни до „погребението“ на бившата управляваща партия. Освен това напълно подкрепя служебния кабинет и дори го счита за по-добър от всички редовни, които биха се създали.

cvetana-maneva_600x370
Цветана Манева разкъса Бойко Борисов

Актрисата стига дори по-далеч в нападките си срещу Бойко Борисов. Тя смята, че е въпрос на време целият български народ да отпразнува влизането на бившия пожарникар в затвора до живот. Според нея това е неизбежно, тъй като става въпрос за корупция на много високо ниво, разбра Скандални.

„Взе ни здравето, парите и усмивката, а сега се прави на жертва. Всичко, което му се случва и ще му се случи, си го е заслужил.“, смята Манева.

Малко хора знаят, че от години актрисата се занимава да убеждава близки, приятели, познати и непознати, че не бива да гласуват за ГЕРБ и трябва да се борим срещу престъпния модел на Борисов. Преди почти година тя участва и в подписката на интелектуалците за оставките на Борисов, Гешев и Караянчева.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар