Home » Скандално » Христо Стоичков съсипа Борисов: Сигурно хвърля боб и леща да се върне в политиката с фанфари, ама няма да стане!
Христо Стоичков съсипа Борисов: Сигурно хвърля боб и леща да се върне в политиката с фанфари ама няма да стане!

Христо Стоичков съсипа Борисов: Сигурно хвърля боб и леща да се върне в политиката с фанфари, ама няма да стане!

Христо Стоичков попари мераците на Борисов и феновете му, видя Скандални!

Големият Христо Стоичков буквално попари надеждите на екс премиера Бойко Борисов и феновете му, а именно банкялията да се върне триумфално във властта.

След целия цирк, който вече втори поред избори разиграват хората на Слави Трифонов от ИТН, Демократична България и партията на Мая Манолова, Борисов доволно потрива ръце отстрани. И дори не се опитва да го скрие.

Идеята е ясна – трети избори след броени месеци, наказателен нисък вот за Слави и компания, и човекът от Банкя отново на трона. Е да, ама не, поне според Камата.

„Все едно го виждам пред себе си, толкова е прозрачен. Сигурен съм, че Бойко сега седи и хвърля боб и леща, само и само да се върне обратно с фанфари. И да се бие у гърдите колко е велик. Тая обаче няма да я бъде, Бацинка, ще си ядеш ушите“, с усмивка коментира Христо Стоичков.

Знаем, че футболната ни легенда уважава и подкрепя президента Румен Радев като един от най-стабилните, уравновесени и кадърни лидери.

Той не крие надеждите си, че държавният глава, заедно с още няколко можещи и честни хора, ще обърнат ситуацията в България в полза на държавата и хората.

„А Борисов да не се надява, вече няма кой да допусне недоразумение като него да дърпа конците. Дори и да са отново първи на трети избори, вариантите са два – или няма да успеят да сформират кабинет, или ще избухне революция. В съвсем буквален смисъл“, убеден е Камата.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

About clslavchev

Твоят коментар