Home » Скандално » Мрежата с ответен удар по търговците по морето: Кои са бедни, бе?
Мрежата с ответен удар по търговците по морето: Кои са бедни бе?

Мрежата с ответен удар по търговците по морето: Кои са бедни, бе?

Сподели новината

Информацията, че търговците отново са недоволни от сезона, защото имало туристи, но те били бедни, буквално взриви социалните мрежи, пише Гласнюз бг.

Хората са искрено възмутени на отношението на търговците и претенциите им. Стотици коментари заляха Facebook, в които те питат: Какво значи бедни туристи?

Хотелите в Слънчев бряг се пукат по шевовете, търговците плачат от мъка. Те са недоволни, че това лято идват бедни туристи, роми, които работят зад граница, украинци и поляци, които не пазаруват.

Предлагаме ви част от тях, които са показателни за това какво мислят българите, особено тези, които живеят по Черноморието ни:

Какво значи бедни туристи? Нали има туристи! А по-добре ли е без тях? Някои ще кажат: Да! Ама не! Можеше да ги няма и тях, не знам колко са бедни и колко са богати, но Несебър е фраш! Цепи се по краищата, едва ли нищо не пазаруват и консумират!

Всеки турист е равен, независимо дали ,,мама и тати“ са му платили почивката, или цяла година човекът се е бъхтил, за да спести пари и да заведе семейството си на почивка за няколко дни (респект за което).

Така наречените ви бедни туристи са в милиони пъти по-културни и чисти от ,,богаташчетата“. А и има една поговорка – Който си дава г..а под наем, ще търпи, ако не да не го дава.

Какво значи бедни? Хората си плащат нощувки, купуват си храна, сувенири и т.н. Тези хора са дошли на почивка, а не да си пазаруват за цялата година.

Бедни, ама ги има, иначе ще духате супата и ще ядете три пъти размразявана цаца.

Голямо мрънкане, угодия няма. На единия са му бедни, на другия правели задръствания, на третия му шумяли… Миналото лято хареса ли ви?

А вие какво мислите?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар