Home » Скандално » Мика Зайкова към Борисов и ГЕРБ: Това е краят на мафията, възмездието идва с нас!
Мика Зайкова към Борисов и ГЕРБ: Това е краят на мафията възмездието идва с нас!

Мика Зайкова към Борисов и ГЕРБ: Това е краят на мафията, възмездието идва с нас!

Сподели новината

Мика Зайкова разби на парчета бившите управници!

Най-възрастният активен политик Мика Зайкова не крие ненавистта си към Бойко Борисов. Като член на партията на Слави Трифонов “Има такъв народ”, 79-годишната пенсионерка не може да сдържи “приятелските” си чувства към лидера на ГЕРБ.

Зайкова е възмутена от факта, че Борисов и доста други хора около него, а и от други партии, се присмиват на Слави и злорадстват, че не е успял да създаде правителство за втори пореден път. Според бившата номер 2 в Народното събрание шоуменът няма никаква вина за провалите в преговорите и е атакуван крайно подмолно и нечестно.

“Борисов побърза за погребе Слави Трифонов, но самият той ще завижда на мъртвите. На всички слуги на мафията ще им се иска да са умрели, защото идва възмездитето. Господ ни прати в политиката, за да възстановим това, което беше отнето насила от българския народ. Иска ви се да ни няма, ние сме тук и ще отмъстим за погубените животи на нацията.” – изригна Мика Зайкова, пише Narodnasila.com.

Бившата депутатка е категорична, че черни дни чакат Борисов и компания. Самата тя е повела лична битка срещу него в съда, целяща да изкара на показ всички далавери на ГЕРБ.

Зайкова не може да приеме за нормално българинът да живее 1070 лв. средна брутна заплата. Това за нея е подигравка. Според икономистката средната брутна заплата в България трябва да бъде 1656 лв., а на едно четиричленно семейство му трябват 2542 лв. на месец. Това показва статистиката на базата на доказани данни.

“Ако не беше клал толкова г-н Борисов, щеше да има за нуждаещите се пари. Той окраде толкова милиарди, как не му приседнаха, не знам.”, беснее Мика Зайкова.

Източник: Паралел 42

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар