Home » Lifestory » Откровен до болка! Ергенът на БТВ призна за шокираща операция
Откровен до болка! Ергенът на БТВ призна за шокираща операция

Откровен до болка! Ергенът на БТВ призна за шокираща операция

Ергенът, за чието сърце ще се борят всичко участнички в новото едноименно риалити на БТВ, Виктор Стоянов, не е от хората, които крият информация за себе си.

Наскоро той призна за интервенция, която е претърпял. „За мен външният вид е изключително важен. Преди време забелязах оредяване на косата ми и затова се подложих на трансплантация“, обяснява първият ерген в историята на американското риалити у нас, цитиран от lifeonline.bg.

Животът на 31-годишния столичанин е тясно свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова голяма страст.

Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове, разбра Скандални.

Какви други тайни крие Виктор?

виктор стояновВ клипа на Тита „Фотошоп“, редом с още няколко момчетаь Виктор позира по скромни бели гащета разкриващи „мъжкото му достойнство“, което на моменти „наднича любопитно“ изпод изрязаното бельо.

Други емблематични нуди изяви на модела са пред камерите на фотографите Диляна Флорентин и Георги Андинов за годишните календари на стилиста Георги Петков.

Красивата фитнес инструкторка и инфлуенсър Христиана Парова е последната жена до Виктор Стоянов, за чието сърце ще се борят над 10 дами в предаването „Ергенът“.

В социалните мрежи Виктор не е много популярен и трудно може да бъде категоризиран в списъка на инфлуенсърите, макар Инстаграм акаунта му да е пълен с красиви професионални снимки. Там той е следва едва от 5000 потребители.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар