Home » Свят » Трагедията е неописуема! Ваксинирани с 2 дози съпрузи починаха в един и същи ден /СНИМКИ/
Трагедията е неописуема! Ваксинирани с 2 дози съпрузи починаха в един и същи ден /СНИМКИ/

Трагедията е неописуема! Ваксинирани с 2 дози съпрузи починаха в един и същи ден /СНИМКИ/

Сподели новината

Съпрузи от Великобритания, женени от над 50 години, починаха от коронавирус в един и същи ден, пише The Sun.

Според наличната информация, и двамата са имали две поставени дози от ваксината срещу COVID-19.

Въпреки пълния ваксинационен курс, повече от година 71-годишната Мей Кропли и 73-годишният й съпруг Джон водели затворнически начин на живот. Те се страхували да не „пипнат“ коронавируса заради сериозните си здравословни проблеми. През 2009 г. станало ясно, че Мей страда от рак на шийката на матката. Освен това била предразположена към всякакви инфекции. Джон пък имал една от формите на васкулит, засягаща дробовете му.

Съпрузите опитали да сведат броя на контактите си до минимум, разбра Скандални. След година уединение обаче решили да отидат на 60-ия рожден ден на братовчедка на Мей. Най-вероятно именно там са се заразили с коварния вирус.

Двамата са били диагностицирани по едно и също време. Те са били настанени в една стая в болницата и заедно се борели с коварната болест. 

Състоянието на Джон започнало рязко да се влошава и той починал в ръцете на жена си, която до последно му пеела Amazing Grace.

Гледайки мъките на мъжа си, британката се отказала от лечение и 12 часа по-късно издъхнала.

Близките на Мей и Джон са шокирани от внезапната им смърт. Те са знаели, че състоянието им се е влошило и са приети в болница, но не са очаквали, че ще си отидат толкова скоро, още повече – в един ден.

„Много ще ми липсват. Познавам ги цял живот. Джон беше шегаджия с тънко чувство за хумор. А Мей беше самата доброта“, казва братовчедка на покойната.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар