Home » Lifestory » Изповед на една жена: Омъжих се за него заради парите му! Гади ми се, когато го …
Изповед на една жена: Омъжих се за него заради парите му! Гади ми се когато го …

Изповед на една жена: Омъжих се за него заради парите му! Гади ми се, когато го …

Сподели новината

Повечето знаят поговорката „Когато бебето влезе през вратата, любовта излиза през прозореца“. Въпреки това, някои смятат, че „любовта се ражда, когато има пари“.

Отговорът на въпроса „Как не ги е срам?“, въпреки че често е риторичен, ще ви дадат в първо лице жени, които са встъпили в брак само заради парите. Те са били наясно, че не обичат мъжете си и че $$$ светят в тъмното.

– Не Вярвам в истинската любов.

– Омъжих се само заради парите му. Без угризения.

– От малка мечтаех да се омъжа само заради парите. Срещнах богат мъж и моята мечта се изпълни.Обичам парите, но ми липсва истинска любов.

– Не ме е срам да призная, че се омъжих за пари и сигурност, а не за любов. Любовта няма да нахрани децата ми, ако умират от глад.

– Още тайничко обичам бившия и от това ме боли. Той е единственият мъж, който искрено съм искала, но нямаше пари. Срам ме е да го призная, на съпруга ми, защото се омъжих за него само за пари.

– Първият път се омъжих по любов, сега се омъжих за пари. Трудно е да се каже, че те не са важни.

– Щастлива съм с мъжа ми за моите синове и те нямат финансови грижи.

– Омъжих се заради богатството му. Сексът е отвратителен, а и не обичам мъжа си. Това, което ми трябва са неговите пари.

Не мога да му призная, че се омъжих за него само заради парите му, защото би ме оставил без нищо. Гади ми се, когато го видя, но вече не мога без лукса, на който съм свикнала.

– Парите са единственото му добро качество и затова се омъжих за него. Когато ми е тежко си плача в тоалетната, после поглеждам бижутата си и продължавам напред.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар