Home » Скандално » Мика Зайкова: Дебили да бяхме, нямаше да стигнем до трети избори! Кокошките ни се смеят!
Мика Зайкова: Дебили да бяхме нямаше да стигнем до трети избори! Кокошките ни се смеят!

Мика Зайкова: Дебили да бяхме, нямаше да стигнем до трети избори! Кокошките ни се смеят!

Сподели новината

Мика Зайкова изригна ядосана от поредицата глупави грешки на партиите на протеста!

Бясна е Мика Зайкова и не го крие. Най-възрастният и уважаван депутат от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ размаха пръст към колегите си. Защото именно на тях е ядосана в момента, а не на Бойко Борисов или ГЕРБ – те са ясни.

„Дебили да бяхме, той много добре ни определи навремето проф. Иво Христов, нямаше да се докараме до трети избори. При това сега ще трябва да бъдат и две в едно с президентските. Малоумни ли сме, олигофрени ли сме, или нелечими егоисти, че за толкова време не успяхме да се разберем?!

Не се прави така, момчета и момичета, това не е работа! Не знам на кого да се моля вече следващият път да успеем да сформираме правителство, което реално да заработи. И то да заработи добре“, коментира Мика Зайкова.

Тя ясно заяви, че за жестокия провал на съдебната реформа са виновни всички те – партиите на протеста. Които, улисани в собствените си дрязги и интереси, всъщност са направили нещата удобни за ГЕРБ и Борисов, пише fakti.bg.

„Защото партиите на статуквото си искат Иван Гешев и специализираните съдилища. И как няма да ги искат, като са им удобни и им служат перфектно от години?! Ние сме виновни, че съдебната реформа така и не се случи. Срамота“, накара им се с право Мика Зайкова.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар