Home » Скандално » Вижте спалнята на плейБойко в ловно стопанство „Паламара” (СНИМКИ + ВИДЕО)
Вижте спалнята на плейБойко в ловно стопанство „Паламара” (СНИМКИ + ВИДЕО)

Вижте спалнята на плейБойко в ловно стопанство „Паламара” (СНИМКИ + ВИДЕО)

Сподели новината

Банкянския плейбой Бойко Борисов неслучайно е вложил над 3 млн. лева държавна пара в ремонтите на ловно стопанство „Паламара” край шуменското с. Венец – натиреният премиер си е обзавел лукс бордей, с който да се фука пред поредната Мата Хари, разкри Narod.bg.

Буци е пръв авер в далаверите с депесаря Бейзат Яхя, четвъртият отляво надясно пък е Валентин Златев

Държавно ловно стопанство „Паламара”, доскоро управлявано от ДПС лесничея на Бойко Бейзат Яхя, е териториално поделение на Североизточно държавно предприятие към Министерство на земеделието и храните. То е разположено в Североизточна България и заема част от централните и североизточни части на Лудогорското плато.

Площта на горския фонд, стопанисван и ползван от ТП ДЛС „Паламара”, възлиза на 35409 ха и се намира на територията на общините – Венец, Нови пазар, Каолиново, Каспичан и Никола Козлево.

Представители на Изпълнителна агенция по горите (ИАГ), заедно с граждани, журналисти и народни представители извършиха проверка на „Паламара“, където Баце обичаше да се крие по време на протестите миналото лято.

Бяха посетени ловната резиденция и приватизирани вече ловни хижи. Проверяващите установиха, че през последните 10 г. ГЕРБ е допуснала разпиляване на държавната собственост и ограничаване на стопанската самоинициатива, довели до съществено намаляване на възможностите за приходи от ловен туризъм (загубите са близо 90%) в едно от най-елитните ловни стопанства в България.

 

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар