Home » България » Веселин Марешки: Омръзна ми да гледам как се гаврят с народа. Кандидатирам се за президент!
Веселин Марешки: Омръзна ми да гледам как се гаврят с народа. Кандидатирам се за президент!

Веселин Марешки: Омръзна ми да гледам как се гаврят с народа. Кандидатирам се за президент!

Невероятно, но самият факт! Веселин Марешки излиза в битка с държавния глава Румен Радев на предстоящите президентски избори, видя Скандални.

Това заяви самият той в национален ефир и допълни, че се счита за повече от подходящ за поста.

Веселин Марешки ще бори Румен Радев на изборите

„Разбира се, че бих се кандидатирал за президент. Ще го направя. И не ме интересува дали българите ще ме обичат или не, интересува ме да ги спася от крадците.

Толкова много станаха измамниците, престъпниците и крадците в родната политика, че пред хората няма алтернатива. Омръзна ми и не мога да понасям и ден повече да гледам как се гаврят с народа ми и как го ограбват“, заяви Веселин Марешки.

Той заяви, че от неговата партия ВОЛЯ са твърдо зад идеята за провеждане на референдум. Референдум, в който да се поставят дори въпроси като дали държавата ни да стане президентска република. Нещо, за което много българи настояват все по-често, пише Портал 21.

Явно Марешки продължава да счита себе си за алфа мъжкар и някакво подобие на Краля Слънце и се е взел адски насериозно. Това показват самите му думи в мрежата.

„Аз съм истински мъж и винаги съм постъпвал като такъв, във всяко едно отношение и решение в живота си. Но този Кирчо не е такъв. Той не е мъж и не може заради един нещастник, да се променя Конституцията на страната“, изригна Веселин Марешки.

Другите въпроси ще са за мажоритарния вот и задължителната ваксинация, поясни Веселин Марешки, пише btvnovinite.bg.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар