Home » Клюки » Нова Мата Хари изскочи от спалнята на Бойко и кацна като шеф в МГЕРБ, младите на нож срещу поредната звезда (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Нова Мата Хари изскочи от спалнята на Бойко и кацна като шеф в МГЕРБ младите на нож срещу поредната звезда (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Нова Мата Хари изскочи от спалнята на Бойко и кацна като шеф в МГЕРБ, младите на нож срещу поредната звезда (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Нова Мата Хари изскочи от спалнята на Бойко, за да кацне директно на партийния връх в Младежи ГЕРБ, което е повод за нови раздори сред гербопитеците, издаде източник на Narod.bg сред феновете на Буци.

Алина Милушева, известна в социалните мрежи като alina stefanov, изненадващо прави кариера в младежката структура на западащата мафиотска партия, като на 29 август дори бе избрана за зам. на лидера Георг Георгиев.

Сред младите гербаджии се говори, че изборът ѝ за зам.-лидер е дошъл след кастинг в спалнята. Майката на поредната Мата Хари – Екатерина Йорданова, е била два мандата общински съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет.

Преди точно десет години родителката на засуканата Алина е била едновременно и шеф на транспортния синдикат към КНСБ, и общински съветник.

Алина е доволна от близостта до Еманюел Макрон

Колегата ѝ по онова време Владимир Каролев, влязъл в управата на София с листата на НДВС припомни, че в предишния си мандат майката на новата Мата Хари била в откровен конфликт на интереси, когато инициирала купуването на метални бараки и 8 декара в Ахтопол за 800 хил. лв., предназначени за почивка на служители от електротранспорта.

По семейна традиция Алина Милушева е била и представител на младежите в КНСБ.

Официалната ѝ визитка сочи, че се препитава като „консултантката в международна организация”. Любопитно е, че през 2006 г. е участвала в „Танцувай с мен”, риалити предаването, което направи Слави Трифонов вътре във формата „Шоуто на Слави”.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар