Home » България » Протестиращи срещу задължителната ваксинация: Това е химическа война срещу нашите деца
Протестиращи срещу задължителната ваксинация: Това е химическа война срещу нашите деца

Протестиращи срещу задължителната ваксинация: Това е химическа война срещу нашите деца

Десетки протестиращи срещу COVID-ваксините и ограничителните мерки излязоха на протест в София, предаде репортер на БГНЕС.

Протестът се проведе под наслов „Световен марш за свобода“. Събралите се твърдят, че с новите мерки, маските и тестването на деца в училищата и принуждаването на учители да се ваксинират, се отнемат права и се потъпква конституцията.

„Ако някой има желание, нека си постави ваксина, но да не бъде задължаван от институциите под една или друга форма“, призоваха те в парковото пространство на НДК.

Според протестиращите съвсем скоро ще се стигне до реално разделение на ваксинирани и неваксинирани граждани в обществото, а ограниченията за хората, които не са си поставили нито една игла, е дискриминация.

Ваксините срещу COVID-19 все още са в експериментална фаза, което прави ваксинираните участници в съмнителен научен експеримент, настояват още протестиращи.

Те се обявиха и срещу използването на дезинфекциращи препарати на хлорна основа в българските училища. Това е химическа война срещу нашите деца, смятат още хората на площада, настоявайки за почистване в класните стаи да бъде използван единствено спирт.

Протестиращите призова още здравните власти да преосмисля някои от ограничителните мерки, чийто режим да облекчат драстично.

Източник: Актуално

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар