Home » Скандално » Рашков: Колкото повече слушам Борисов, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ!
Рашков: Колкото повече слушам Борисов толкова повече се убеждавам че му трябва помощ!

Рашков: Колкото повече слушам Борисов, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ!

Сподели новината

Бойко Рашков е втрещен от глупостите, които е в състояние да изрече един бивш премиер!

Втрещен, но и притеснен от глупостите, които може да излязат от устата на един бивш премиер, е вътрешният министър Бойко Рашков. Разбира се, става дума за лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес отново произнесе култово слово пред жените от партията си.

В него Борисов заяви, че няма да разкрие до последно името на кандидата за президент на ГЕРБ, защото… Румен Радев щял да се обади на Рашков и да го прати да арестува лицето.

„Видяхте какво стана с Асен Балтов. Завъртя се името му по медиите и хоп, веднага го уволниха от Пирогов. Как да кажем сега кой сме избрали да издигнем?! Че да дойдат и да го окошарят ли?!“, изцепи се в типично своя си стил Баце.

Разбираемо, след подобно абсурдно изказване, вътрешният министър Бойко Рашков нямаше как да остане безразличен. Вместо да се ядоса обаче, той приема обидите и клеветите на Борисов за „производствен шум“.

„Колкото повече слушам този човек, лъжите и измислиците му, толкова повече се убеждавам, че му трябва помощ. Професионална. И това не е страшното. Страшното е, че подобна личност е била на трона на властта в България толкова много години.

Всички виждаме последиците от това и всеки ги изпитва на собствен гръб. Не знам с какви очи можеш отново да драпаш на избори и да се бориш да управляваш… Всъщност знам – това е нелечимо“, убеден е Бойко Рашков.

Източник: Портал 21

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар