Home » Свят » Младо момиче измисли нова професия и сега печели по $60 на час /СНИМКИ/
Младо момиче измисли нова професия и сега печели по $60 на час /СНИМКИ/

Младо момиче измисли нова професия и сега печели по $60 на час /СНИМКИ/

Може да печелите добре, ако превърнете в професия това да сте добър и приласкаващ и не ви говорим за нещо позорно!

Жаклин Самуел, днес 29-годишна, от Ню Йорк още през студентските си дни, започва да упражнява професия,за която още никой не беше чувал. Може да не възприемате заниманието и на сериозно, но тя със сигурност няма проблем с изплащането на студентския си заем. Нейната работа може да се нарече „професионален прегръщач” – човек, който те прегръща и позволява да го прегърнеш.

От малка тя обичала прегръдките и милувките и решила с тяхна помощ да изкарва пари

Въпреки твърденията на учените, че американците не са склонни без заобикалки да проявяват емоциите си и прегръщат близките си доста по-рядко, отколкото жителите на Европа и Азия.

Като студентка в Рочестърския университет, изследвайки на когнитивните науки и мозъчните функции, тя започва да мисли за въздействието на милването и прегръщането върху човешкия живот.

Прегръдките имат положителен ефект върху човешкото здраве, тъй като научно е доказано, че когато двама души са в прегръдка, телата им произвеждат по-голямо количество хормони серотонин и окситоцин. Те предизвикват чувство на радост и увереност, укрепвайки имунната система.

Жаклин започва да предлага услуги чрез вид терапия със стимулиране на прегръдки и гушкане. Тя взима по 60 долара на час, прегръщайки клиенти. Въпреки че звучи странно и необичайно, за мнозина, дори твърде интимно, тя се придържа към етичен кодекс, който ограничава физическото докосване. Когато е на работа, тя се облича в класически спален гардероб, в дълги пижами, покриващи по-голямата част от тялото, за да се гушка с клиентите си в легнало положение.

Професионален прегръщач
Клиентите спазват строгите правила и им е забранено да докосват интимните си части. През повечето време се прегръщат и мирно си лежат.

Жаки разказва за странната си професия:

„Моята философия е да се държа като социален работник – да предоставя на клиентите си алтернативна техника за лечение на стрес. Тази работа изисква всеотдайност, обичам да споделям прегръдки и следването му помогнаха да продължа с това като вид професия.”

Жаклин Самуел

Жаклин иска да пътува и да опознава нови култури. Запознавайки се с различни хора и манталитети, тя осъзна, че американците не правят разлика между докосването на физическата прегръдка и сексуалното докосване, за разлика от азиатците и европейците, които разбират значението на прегръдката.

Интересна професия, от която се печели добре
Опитът й показва, че прегръдките липсват в начина на живот в днешно време. Услугите й са станали така търсени, че дори нае друга жена, с която да работи. В момента печели средно от 200 до 260 евро на ден.

Коментирай чрез Фейсбук

Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

About clslavchev

Твоят коментар