Home » България » Големият Павел Поппандов: Горд съм, че познавам Румен Радев! Само той може да смачка мафията
Големият Павел Поппандов: Горд съм че познавам Румен Радев! Само той може да смачка мафията

Големият Павел Поппандов: Горд съм, че познавам Румен Радев! Само той може да смачка мафията

Сподели новината

Павел Поппандов е човекът, който се е заел да направи Румен Радев президент за втори пореден път!

Актьорът Павел Поппандов си спечели славата на критик на Бойко Борисов и в тази връзка може би логично се превърна във върл симпатизант на Румен Радев. Това вече е и официално, тъй като звездата от „Оркестър без име“ е сред основните лица в Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на ген. Радев за втори мандат, пише Topnovini.eu.

Поппандов не харесваше управлението на ГЕРБ и неведнъж го е споделял публично. Той е доволен, че след онова правителство, пропито с корупция, е дошъл служебният кабинет, който засега върши отлична работа.

„Ако мен ме освиркат по време на представление, сериозно ще се замисля какво правя. Ако това се случи втори и трети път, вече ще съм наясно, че трябва да си сменя професията.“ – споделя Павел Поппандов.

Павел Поппандов издигна Румен Радев

„Винаги съм имал симаптии в политиката, но за първи път се включвам пряко в нещо такова. Влязох в Инициативния комитет, който издигна Румен Радев и Илиана Йотова, защото съм горд с този президент. Запознах се с него преди 2 години. Останах изненадан от познанията му в театъра и киното. Този пилот не си е купил дипломата, той е сдържан, контактен и милосърден“, разкри позицията си актьорът.

Той е категоричен, че ген. Радев трябва да остане президент на България, защото само така мафията начело с Борисов ще има страх от възмездие.

Освен това мнозина определят служебното правителство като правителство на президента, което означава, че на практика Румен Радев командва в държавата от почти 6 месеца насам.

Източник: Зона 98

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар