Home » Клюки » Пиърс Броснан затвори устите на клюкарите, като се обясни в любов на 100-килограмовата си съпруга (Снимки):
Пиърс Броснан затвори устите на клюкарите като се обясни в любов на 100-килограмовата си съпруга (Снимки):

Пиърс Броснан затвори устите на клюкарите, като се обясни в любов на 100-килограмовата си съпруга (Снимки):

Сподели новината

Тяхната любовна история е една от най-красивите в Холивуд. 68-годишният Пиърс Броснан, един от най-привлекателните актьори и изпълнител на култовата роля на Джеймс Бонд и 58-годишната му съпруга Кийли Шей Смит са женени от 20 години, а заедно – от доста повече. 

През годините много хейтъри коментираха злобно как един от най-привлекателните, въпреки възрастта, мъже на Холивуд може да бъде до жена, която има такава външност.

Пиърс Броснан съпруга

За тяхната любовна история заслужава да бъде написан цял роман. Пиърс вече е женен, преди да срещне Кийли. Но съпругата му, след като ражда на актьора син, почива от рак. След това Броснан дълго време не може да дойде на себе си. Дълго е в траур, но на едно социално събитие среща очарователната Кийли Смит.

Пиърс Броснан сватба

Те започват да се срещат, но Кийли дори не мечтае за брак, защото не иска да ограничава свободата на звездата.  Броснан се влюбва в нея все повече и повече. Едва след раждането на двама сина тя се съгласява да се омъжи за Пиърс.

Пиърс Броснан и Кийли

След двете раждания Кийли, притежателка на фигура с мерки на модел, напълнява значително. Лекарите казват, че страда от хормонален дисбаланс.

Пиърс Броснан и съпругата му

Първоначално съпругата на актьора се опитва да отслабне. Но тогава разбира, че това е просто безполезно. Максимумът, който успява да постигне, е да отслабне от 120 до около 100 кг. Но Пиърс не се уморява да казва, че я обича и това наистина е така.

Пиърс Броснан и Кийли

Онзи ден той публикува в Instagram снимка на съпругата си след плуване, без филтри, грим и в обикновена къса рокля.

Кийли Смит бански

„Моята прекрасна сочна любов Кийли на 58 -ия й рожден ден …“ – това са  думи, които всяка жена би искала да чуе!

Кийли Смит

Източник: За жената

пиърс броснан жена

 

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 0 Average: 0]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар