Home » Lifestory » 61-годишна баба се ожени за 24-годишен младеж и искат бебе /СНИМКИ/
61-годишна баба се ожени за 24-годишен младеж и искат бебе /СНИМКИ/

61-годишна баба се ожени за 24-годишен младеж и искат бебе /СНИМКИ/

Сподели новината

61-годишна баба и новият й съпруг, който е на 24 години обявиха, че планират да създадат първото си дете заедно чрез сурогатно майчинство, въпреки 37-годишната им разлика във възрастта.

Коран Маккейн и съпругата му, която е майка на седем деца Шерил Макгрегър, от Рим, Джорджия, се срещнаха за първи път през 2012 г., докато и двамата работеха във веригата за бързо хранене Dairy Queen. Коран тогава е бил само на 15 години, съобщава „Дейли мейл“.

Връзката им, обаче започнала доста по-късно. Те са загубили контакт, и се видяли отново чак през 2020 г., когато Коран видял Шерил да работи като касиер в магазин.

Между двойката моментално прехвърчали искри и те започнали да се срещат. Двамата се оженили миналата година, а сега са готови да разширят семейството си.

Шерил вече има седем деца и 17 внуци, но двамата твърдят, че „чувстват, че заслужават собствени деца“.

„Оженихме се през септември 2021 г. и изминаха няколко месеца, откакто сме готови да създадем семейство“, каза Коран.

Двойката се опитала да забременее естествено, но поради възрастта на Шерил решили да се обърнат към сурогатно майчинство или осиновяване.

„Ние предпочитаме сурогатното майчинство, но видяхме много хора, забъркани в правни усложнения след раждането на детето“, продължи Коран. „Търсим симпатична сурогатна майка, която е готова да подпише договор, че няма нищо общо с детето след раждането му.“

„Не искаме хората да го направят заради финансова печалба, ние самите не сме толкова финансово подготвени. С осиновяването също е сложно, търсим двурасово бебе, така че бебето да знае: „Имам наполовина черни и наполовина бели родители“, така че той или тя да почувства, че ние сме истинските му родители.“, казва Корън.

„И двете дъщери на Шерил са имали хистеректомия през последните няколко години, в противен случай те биха били най-добрият вариант да бъдат възможно най-близо до наше биологично дете.“

Тъй като Шерил е много по-възрастна от Корана, те знаят, че може да се наложи да отгледа детето им сам по-нататък и са подготвени за това.

„Разбираме, че няма да съм тук толкова дълго, колкото е Коран, но имам вяра в него“, обясни Шерил. „Ако мен ме няма, той ще се справи. Той ще бъде страхотен баща, отговорен възрастен в. Имам пълна вяра, че той може да отгледа детето ни и ще го направи много добре. Нашето семейство също много подкрепя решението ни да имаме деца, в началото те се колебаеха по същите причини. Сега обаче пет от децата ми приеха идеята и със свекърва ми правим заедно видеоклипове.“

Шерил и Коран твърдят, че се**уалният им живот е фантастичен и имат страхотна химия, въпреки че той е по-малък от едно от децата й, а тя е само шест години по-млада от баба му.

Скоро след като двойката започна да се среща, те започнаха да публикуват свои видеоклипове в TikTok и сега се превърнаха в сензации в платформата заради почти четири десетилетия възрастова разлика.

Тяхната сватба всъщност беше предавана на живо в приложението и гледана от хиляди техни фенове.

Двойката също създаде акаунт само за фенове.

Шерил и Коран получават и много омраза в социалните медии поради нестандартните си отношения, но това не ги променя.

„Хората в социалните медии ни мразят много, казват, че излизам с баба си“, каза Коран. „Тя е по-млада от баба ми, не сме по-различни от никоя друга двойка, любовта е любов. Получаваме много омразни коментари, но това не ни пречи. В края на деня все още се разбираме и това е всичко, което има значение“, добавя той.

В предишно интервю Коран обясни, че Шерил „има много млад дух, душа и сърце“.

„Мисля, че най-голямата погрешна представа е, че я използвам или чакам да бъда вписан в завещанието“, казва той.

„Свързахме се на духовно ниво. Независимо от ситуацията, ние просто имаме определена атмосфера, която се свързва всеки път, когато сме един около друг.

Шерил добави: „Различно е, невероятно е, той е много състрадателен към мен и мисля, че е защото е по-млад мъж. „Не бих могла да имам това с никой друг, той е много емоционален и ми показва, че наистина го е грижа. Просто има нещо между него и мен, което никога не съм предполагал, че ще бъдем заедно по този начин, той е просто невероятен човек.

„Има различен тип химия с него, въпреки че е по-млад, имаме много химия заради нещата, през които сме преминали и това ни сближава.“

Що се отнася до техния се**уален живот, Коран каза: „Всеки път става все по-добър и по-добър. Това е съвсем нормално, не е необичайно, но за мен е невероятно. Тя знае какво прави – това е най-добрата част!“

За съжаление, Коран казва, че никой от семейството на Шерил не е „приел“ връзката им в началото.  Всички мислеха, че се шегуваме или, че всичко са игри“, призна той. „Някои от седемте й деца се обърнаха срещу нея, защото се среща с по-млад чернокож. Беше много наранена. Боли я, защото ги е възпитала да не са такива.

Това обаче не ги раздели. Шерил заключи: „Не търсете любов, тя ще ви намери, защото аз не търсех любов, а тя ме намери и е невероятно.“

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар