Home » Скандално » Млада жена разтърси България с тези думи за хората на опашките за олио и хулещите ги кибици
Млада жена разтърси България с тези думи за хората на опашките за олио и хулещите ги кибици

Млада жена разтърси България с тези думи за хората на опашките за олио и хулещите ги кибици

Сподели новината

Млада дама от Велико Търново взриви мрежата с гневните си думи във връзка с олио истерията, която в съботния ден разтресе здраво цялата страна.

Както Скандални съобщи, заради промоционалната цена на продукта във верига хипермаркети, пред обектите му в цяла България се извиха дълги опашки още в ранни зори. На места дори се стигна до бой заради ценната стока. Около магазините имаше сериозно полицейско присъствие, линейки… Стигна се дори и до смъртен случай.

А социалната мрежа се наводни от снимки, запечатали положението пред и в магазините. И критични коментари по повод създалата се истерия.

Последното провокира гнева на младата търновка, която изригна гневно във Фейсбук. Ето целият й коментар по темата:

„Що не спрете да се подигравате на хората? Не е смешно, тъжно е! Докараха народа до просешка тояга! 80% от коментиращите сте под 40-45 годишна възраст и получавате заплати от 1000+лв, а сте тръгнали да се подигравате и да снимате хората“, гневи се тях.

„Не виждате ли, че са предимно пенсионери, за които всяка стотинка от триста левовите им пенсии е ценна…. Виждали ли сте какво има в чантичката на един пенсионер, току що излязъл от магазина? Не сте, нали? И ви е все тая, щото ви е рано още да го мислите!

Ама се редихте на километричните опашки по бензиностанциите минала седмица, нали? Лицемери! Как не проумявате, че това на клипчетата и снимките сте вие след 30-40 години, ако нещо не се промени в тая държава! Дали и тогава ли ще ви е смешно?“, отбелязва в заключение тя.

Коментарът й обаче предизвика доста странни коментари във фейсбук групата „Дивотия до шия във Велико Търново“. Малцина от интернет потребителите разбират критиката й и на свой ред бързат да порицават авторката.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар