Home » Скандално » Бойко Борисов си купи лимузина Audi A8 за 270 000 лв. /СНИМКИ/
Бойко Борисов си купи лимузина Audi A8 за 270 000 лв. /СНИМКИ/

Бойко Борисов си купи лимузина Audi A8 за 270 000 лв. /СНИМКИ/

Сподели новината

Когато ти е дълбоко чекмеджето, криза не те лови.

Докато народът изнемогва от драстичното поскъпване на всички стоки и услуги предвид световната криза и войната между Русия и Украйна, Бойко Борисов пръсна точно 268 612 лева за нова партийна лимузина ауди А8L TFSI.

Фрапиращата новина за гербаджийската гавра разкри ексклузивно източник на Narod.bg от централата на бандитската партия.

Бойко Борисов АУДИ

Парите за мутренската глезотия идват от партийната субсидия на ГЕРБ, която пък се дава от бюджета, който народът пълни с данъците си. Така излиза, че всички ние сме купили нова лъскава играчка на мафиотите от ГЕРБ…

Лъскавото ауди А8 е фактурирано преди малко повече от месец – на 16 февруари 2022 г. с частното дружество „Приум“ ЕООД с управител Чавдар Кузманов, регистрирано в София. Данните се потвърждават от документи, с които само Narod.bg разполага.

Новата кола на Бойко Борисов

Фирмата, която към 2019-а има едва трима служители, очевидно е любима на ГЕРБ, защото близкият до Баце охранителен бос Димитър Спасов – Митко Каратиста, също притежава автомобили, чийто номера носят бранда „Prium Ltd.“

Да сключи сделката от името на ГЕРБ за супер луксозната лимузина за над четвърт милион лева Баце е упълномощил един от близките си гербопитеци – Цветомир Паунов. Интересното е, че през 2017-а Буци и Севдалина Арнаудова – Шехерезада бяха кумове на сватбата на Цветомир.

Няма как – Цветомир дочака Баце да излезе от килията, нали само преди две седмици му даде кола за близо 300 000 лева…

Самата сделка е сключена на 7 март, преди буквално две седмици, а новата лимузина за кефа на гербопитеците е взета на 8 март, може би като подарък към някоя от важните партийки до Бойко Борисов.

Лимузината на Бойко БорисовСпоред Търговския регистър фирмата продавач „Приум“ ЕООД с ЕИК/ПИК 202783390 е основана на 22 октомври 2013 година с правна форма OОД. Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 320,020 лева.

Оборотът на фирмата за 2019 година е в размер на 2 275 000 лв. което е с 39% по-малко от предходната 2018 година (3 760 000 лв.), а средният годишен ръст е 376%.

През 2019 г. правната форма се променя от ООД в Еднолично дружество с ограничена отговорност – ЕООД.

Регистрирано е в София, район „Витоша“, ул. „Лунна папрат“ №3.

През години са се сменяли различни управители – Илия Чавдаров Кънчев, Благовест Валентинов Пуцелов, като в момента е Чавдар Лъчезаров Кузманов.

Според Търговския регистър собственик на капитала на фирмата е автотърговецът „Дженеръс Ауто“ ЕАД, официален вносител на „Опел“ и „Шевролет“ за България. В съвета на директорите са Хари Емилов Агайн, Полина Георгиева Янева – Гарфалска и Антоан Василев Танев, син на Васил Георгиев Танев.

Последният през „Тандер Корпорация“ ЕАД е едноличен собственик на капитала на „Дженеръс Ауто“.

Източник: Народ

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар