Home » Клюки » Дениз Хайрула ли печели ЕРГЕНЪТ?
Дениз Хайрула ли печели ЕРГЕНЪТ?

Дениз Хайрула ли печели ЕРГЕНЪТ?

Сподели новината

Заигравките в „Ергенът“ стават все по-чести и все по-сериозни, а с тях и въпросителните за това коя от девойките, в крайна сметка, ще стигне до победата и до сърцето на Виктор Стоянов.

Най-често споменаваното в този контекст в публичното пространство е името на Дениз Хайрула, която обаче, поне засега, не е сред най-активните във формата. Поне не толкова, колкото, например, Зори, която бе сред най-напористите, но напусна разочароващо риалитито.

Според тиражирани информации обаче, именно Дениз е тази, която ще стигне най-далеч в шоуто, съответно ще задълбочи и отношенията си с Виктор. Всъщност за това в Инстаграм профила си намекна наскоро и Виктория Капитонова.

Самата Дениз също призна в социалните мрежи, че се познава с някои момичета отпреди шоуто, но без да уточнява с кои.

Също така не става ясно и дали тя си има приятел в момента, нито ако е така – доколко е сериозна връзката й. Брюнетката не отговаря директно, но по-скоро намекна в един от отговорите си, че никога не е сама.

В момента Дениз няма как да разкрие дали тя печели „Ергенът“, но на този етап не иска да се омъжва за никого. Виктор обаче търси по-сериозна партньорка и не би се впуснал в нещо за един-два месеца

Дениз Хайрула

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар