Home » Свят » Пол Крейг Робъртс: На Русия и трябваха 31 години да разбере, че вярва на Сатаната
Пол Крейг Робъртс: На Русия и трябваха 31 години да разбере че вярва на Сатаната

Пол Крейг Робъртс: На Русия и трябваха 31 години да разбере, че вярва на Сатаната

Сподели новината

Руснаците, обзети с възхищение към Запада и съмняващи се в собствената си значимост и правота, може би не са присъствали, когато Уго Чавес произнесе най-известната реч, давана някога в ООН на 20 септември 2006 г. Перифразирайки думите му, ето какво каза Чавес по отношение на американския президент Джордж В. Буш:

„Вчера, на този същия подиум, стоеше самият Сатана, говорейки сякаш притежава света. Все още можете да помиришете сярата.“

Ако руснаците бяха говорили по подобен начин преди години, днес нямаше да изпитват сегашните си напрежения и трудности. Но руснаците имаха глупави надежди за приемане от страна на Запада. И въпреки всички доказателства в противното, някои от тях все още се надяват. Руснаците очевидно се учат бавно.

На 18 март 2022, близо 16 години след речта на Уго Чавес, руският външен министър Сергей Лавров каза:

„Никога повече няма да разчитаме на Запада.“

Но той и Путин все още парадират с добродетелност: „Никога не сме използвали петрола и газа като оръжие“. А защо не?

Защо Русия допринася за собствения си дискомфорт? Защо Русия отказва да използва едно невоенно, но много разрушително оръжие срещу враговете си?

Западът отнема руските резерви в чужда валута, които некомпетентното лице или предател, което оглавява Централната банка на Русия, е направило лесни за взимане, съхранявайки ги и поставяйки ги в ръцете на враговете на Русия! И Путин номинира този фактически агент на Запада за преназначение!

Нищо чудно, че Западният свят не взима Русия насериозно. Кремъл позволява на западните си врагове да контролират Централната банка на Русия. Направо могат да дадат Руската армия на американския генерал Марк мили.

Наистина, имайки предвид колко време е минало и Русия все още не е покорила изключително слабите украински сили, изглежда, че операцията е в американски ръце. Нима ще продължи 20 години като войната на Вашингтон в Афганистан?

Руското правителство, насред това което Путин призна, че е „западна война за унищожение срещу Русия“, продължава да държи западната индустрия жива, като продава на Запада енергия и стратегически минерали. Предателката или некомпетентна личност в Централната банка им е казала, че Русия се нуждае от резервите валута.

Някой трябва да каже на Путин, че това не е начин да се води една война. Всъщност, чеченският лидер му каза, но нямаше никакъв ефект.

Путин призна, че Западният свят води „война за унищожение“ срещу Русия, но очевидно е решил да не отвръща на удара. Вместо това Путин готви Русия да издържи на атаката, но не и да я порази. За Русия е изключено да използва стратегическите си ресурси като оръжие.

И е невъзможно за руските военни да победят Украйна, ако това означава да убиват цивилни. Без „шок и ужас“ от страна на Русия.

И Лавров, който никога повече няма да вярва на Запада, въпреки това преговаря за споразумение със Зеленски, което Вашингтон няма да разреши на Украйна да спазва.

Всичко това води само до факта, че Русия ще е с гръб, опрян в стената, както и към ядрен армагедон.

Източник: Поглед.инфо

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар