Home » Астро » От днес започва мощен период за ТРИ знака на зодиака: Висшите сили ще изпълняват желанията ви!
От днес започва мощен период за ТРИ знака на зодиака: Висшите сили ще изпълняват желанията ви!

От днес започва мощен период за ТРИ знака на зодиака: Висшите сили ще изпълняват желанията ви!

Сподели новината

От 13 до 19 юни, по отношение на астрологията, ни предстои още една наситена със събития седмица. Кои зодии имат най-голям шанс да имат добри, ползотворни дни според техния хороскоп?

Седмицата започва с промяна в енергията на планетата Меркурий. В понеделник, 13 юни, небесното тяло преминава от земния знак на Телец към въздушния знак на Близнаци.

Въпреки че Меркурий в Телец беше вълнуващ и потенциално много благоприятен съюз за нас, Близнаци и Меркурий образуват още по-хармонична двойка: планетата, която оказва голямо влияние върху способността ни да общуваме, мислим и виждаме света, през следващите няколко седмици ще бъде заредени с енергията на Близнаци, характеризиращи се с остроумие, интелигентност, откритост и интерес.

На първо място, нашата комуникация ще се възползва от това, а можем да забележим и приятни промени в настроението си.

Във вторник, 14 юни, ще дойде юнското пълнолуние. Ще се случи в огнения знак на Стрелец и може да стимулира нашите страсти, жаждата и радостта ни от живота и желанието за приключения. За представителите на следните знаци на Зодиака хороскопът предсказва много положителни и значими събития за бъдещето за седмицата, започваща на 13 юни.

Козирог, тази седмица на страната на представителите на вашия знак е щастливата планета Юпитер. Ще ви подкрепи и в решаването на понякога болезнената и не особено приятна задача, която пълнолунието ви предлага да решите – да поставите под съмнение стереотипите си на мислене и вярвания, да разберете как са възникнали и дали ви устройват досега.

По този начин може да ви напомнят за стари рани, които трябва да опитате да излекувате с нов подход.

Всичко това може да не изглежда много забавно и привлекателно, но в процеса ще разберете колко е полезно за вас и колко можете да получите от него.

Близнаци, с Меркурий във вашия знак, вие процъфтявате! Имате много енергия, не се страхувате да експериментирате, активно инициирате проекти и реализирате идеи.

Вие сте общителни, обичате да работите с други хора и носите хармония и добро настроение в света.

Освен това слънцето грее усилено и до късно вечерта е топло и светло. Съгласете се, отлични условия за една прекрасна седмица!

В светлината на пълнолунието, Стрелец тази седмица може да си изясни някои въпроси и да разреши вътрешни конфликти.

Какви компромиси сте готови да направите за другите хора? Къде можете да останете верни на себе си, като просто поставяте граници за другите?

Защо мислиш, че трябва да подражаваш и да се подчиняваш на другите, за да бъдеш обичан или приет?

Отговорът на тези и други въпроси, които ви вълнуват, ще ви даде по-голяма свобода и облекчение. Следователно този процес, през който ще преминете, е важен и полезен.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар