Home » Lifestory » На 18 тя беше бездомна, защото майка й не искаше да й помогне: Днес е една от най-красивите и успешни жени в света! (Снимки)
На 18 тя беше бездомна защото майка й не искаше да й помогне: Днес е една от най-красивите и успешни жени в света! (Снимки)

На 18 тя беше бездомна, защото майка й не искаше да й помогне: Днес е една от най-красивите и успешни жени в света! (Снимки)

Сподели новината

Една от най-красивите и популярни холивудски актриси днес се радва на богатство и лукс и е почти неизвестно, че животът в младостта й не я е галил, и че известно време е живяла като бездомница.

Става дума за ослепителната Хали Бери. Тя е едва на 18 години, когато се мести в Ню Йорк и след като идва от Чикаго в един от най-красивите градове, след кратко време остава без пари.

Хали Бери

За да се справи и да се опита да изпълни мечтата си, тя се обажда на майка си и я моли за помощ, но тя отказва и тогава започва един от най-големите кошмари за известната актриса.

Известно време й се наложило да живее в приют като бездомна, но в нито един момент, както тя казва, не се е разсърдила на майка си, че не й е помогнала в най-трудния период. Дори е стигнала до опит за самоубийство, но и това я е направило още по-силна. Това се случило в ранните й години. Пътят от скитничеството до върха се оказал кратък за нея, но безкрайно трънлив. И тя още не е забравила всичко, което й се е случило някога.

Напротив, дори казва, че е много благодарна за този ход.

Хали Бери награди

„Когато тя не искаше да ми изпрати пари, не си говорихме една година. Сега обаче смятам, че това е едно от най-добрите неща, които е направила за мен“, каза Хали, която след това започва работа като сервитьорка, но бързо навлиза във филмовата индустрия и животът й се променя напълно.

Хали Бери червен килим

Първата й роля е в „Бумеранг“, където си партнирала с Еди Мърфи. Това се оказал повратния момент в живота й.

Следват ключови за кариерата й персонажи, които я извеждат към върха и към наградата „Оскар“. Но докато в професионален план жъне успех след успех, в личен Хали преживява невероятни провали. Актрисата се омъжва 4 пъти, а след първия развод с тогавашния й съпруг Дейвид Джъстин, прави и опит да се самоубие.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 2 Average: 4]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар