Home » Lifestory » Оцеляла след изригване на вулкан за първи път свали маската и видя лицето си след три години
Оцеляла след изригване на вулкан за първи път свали маската и видя лицето си след три години

Оцеляла след изригване на вулкан за първи път свали маската и видя лицето си след три години

Сподели новината

Стефани Броуит е името на тази, която успя да оцелее при изригването на вулкан в Нова Зеландия. Пострадалата свали медицинската си маска за първи път, след три години лечение.

През декември 2019 г. вулканът в Нова Зеландия изригна докато Стефани Броуит е била на почивка. Жената пристигнала в болницата по спешност с много сериозни наранявания, но лекарите направили всичко възможно да спасят живота й.

Кошмарът на пострадалата започнал на 9 декември 2019 г., когато искала да изкара една прекрасна ваканция със сестра си. Стефани Броуит беше един от онези хора, които оцеляха при този природен феномен, но баща й и сестра й не споделяха същото щастие.

Въпреки че получава изгаряния на 70% от тялото си и загубва пръстите на двете си ръце, жената успява да остане жива.

Сега, почти 3 години след инцидента, жертвата успя да се погледне отново в огледалото и да открие, че е с дълбоки следи от изгарянията. През трите години Стефани е трябвало да носи медицинска маска, която предпазва лицето й.

Тя каза, че е имала трудно възстановяване, особено след като е трябвало да се научи да се храни, да става и да ходи.

„Вълнуващо е и страшно! Мислех, че този ден никога повече няма да дойде. Виждам човек, който е преминал през толкова много изпитания в живота. Виждам един много измъчен човек. Беше дълъг път. Аз съм по-силна, по-силна от всякога.

Научих, че борбата за оцеляване е истинско нещо. Не знаех, че имам силата да се боря всеки ден, за да бъда жива“, каза Стефани, докато сваляше маската си и докато гледаше лицето си в огледалото.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар