Home » Скандално » Авторът на „Децата на Донбас“: Това, което видях там, е адът! Западът никога няма да излъчи филма ми
Авторът на "Децата на Донбас": Това което видях там е адът! Западът никога няма да излъчи филма ми

Авторът на „Децата на Донбас“: Това, което видях там, е адът! Западът никога няма да излъчи филма ми

Сподели новината

Любомир Данков е видял с очите си зверства, които не пожелава и на най-големите си врагове!

Режисьорът Любомир Данков проговори за филма, който направи. “Децата на Донабс” е продукция, която спечели 91 награди, но в България не се показва, защото е неудобна за Запада.

Филмът е заснет през 2014 г., като Данков лично отива до Донбас, за да го направи. През 2019 г. излиза на бял свят и оттогава се върти основно в интернет, защото западните страни отказват да излъчат неудобната истина.

Проектът е базиран на истински случаи. Той разказва за ужаса, който рускоезичните украинци изживяват в Донбас. Те са подлагани на страшен терор вече 8 години.

Данков се е срещнал с потърпевши. Много опечалени жители на Донбас са разкрили мъката от загубите на любими хора. Други са останали инвалиди. Най-страшното е, че сред жертвите има много деца, пише Skandalno.net.

“По принцип там не пускаха журналисти, но мен ме пуснаха, защото прецениха, че не съм кой знае какъв и нищо не мога да направя. От 2014 г. до днес са избити 15 000 мирни жители, такъв ужас никога преди това не бях виждал.”, разкрива Данков.

“Повярвайте ми, никой не иска да види това. Жена говори пред мен за загиналите си съпруг и син. Младо момиче беше с половин лице. 15-годишно дете в инвалидна количка след 15 операции. Там е адът.”, споделя авторът на филма.

Любомир Данков с истината за Донбас във филм

Той е изследвал из основи причините за целия този кошмар и е установил, че държавата Украйна няма нищо общо. Тя е била превзета от чудовища, на които им е платено от САЩ.

“Западът плати, за да предизвика всичко това. Той използва Украйна, за да предизвика Русия. Ясно беше, че Руската федерация ще реагира, няма как да остави още години този тормоз и зверства. Даже според мен закъсня, трябваше по-рано да се намеси, но Путин не искаше до последно да влиза във война”, категоричен е режисьорът.

Той твърди, че има много доказателства, че цялата война е плод на болните американски мозъци, които от страх да не изгубят господството си се опитват да очернят Русия с тази война. Истината обаче е, че всичко е предизвикано от САЩ.

“В момента тече нещо много неприятно. Американците се съюзиха с местни престъпни групировки като “Азов” например, за да продължават да избиват в Донбас.”, твърди Данков.

Той казва още, че ако Западът не е искал война, просто е щял да изпълни Минските споразумения от 2015 г. и днес щеше да има мир. Освен това има двоен аршин, защото на Полша Западът е склонен да даде Западна Украйна, но Източна за нищо на света не се дава на Русия.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар