Home » Клюки » Зрителите полудяха по новия Виктор
Зрителите полудяха по новия Виктор

Зрителите полудяха по новия Виктор

Сподели новината

Виктор е в ново амплоа, а най-интересното, е че почти всеки може да си говори с него.

Почти месец след финала на „Ергенът“ главният герой в него – Виктор Стоянов, продължава да се радва на огромно внимание у нас. За разлика от много други известни личности, които публикуват снимки в социалните мрежи, надявайки се на положителни коментари за себе си, мачото показва сериозно уважение и най-вече интерес към своите почитатели.

Той влезе в интересна роля, която можем да оприличим на лексиконите от детството ни. 32-годишният здравеняк от известно време пуска интересни предизвикателства към своите последователи, питайки ги за различни неща от живота им – за пандемията, за рецепти, за това какво е да си джентълмен, или пък къде биха отпътували ако имат еднопосочен билет. Под постовете му буквално „вали дъжд“ от коментари на негови почитатели, които са изключително откровени. Естествено, има и много шеговити такива. Любопитното е, че Виктор отговаря често на коментарите, като в повечето случаи пуска различни емотикони.

Ето и някои от по-интересните отговори на различни въпроси, отправени от Стоянов:

– Къде бихте отишли, ако билетът Ви, е еднопосочен?

– Дестинацията е без значение, ако има с кого да я споделиш…

– За там от където никой не се е върнал! ?

– Мадагаскар/Галапагос

– Някъде на спокойствие. Без телефон и интернет

– Алекс ли гледаш така? ??♥️?

– Споко ерген и твоя миг на слава ще мине??

– Какъв навик изградихте по време на пандемията, който продължавате и до днес?

– Да не прегръщам и целувам случайни хора.

– Където и да ходя, спиртът в чантата ?

– Мия си ръцете като бесен. Превърнах се в Монк

– Спрях да тренирам.

– Ограничавайки социалните контакти, ограничих и тези с хора, които не са носели нищо на душата ми!Продължавам да се ограничавам в тази насока и ми е леко в живота ?

– Всеки ден да чета книга по 2 часа! Любимо ми е и не бих се отказала!

– Добрата хидратация е от изключителна значение за здравето ни. Още повече в горещите летни дни. Но да си признаем – наливането с вода не е любимо занимание на много от нас. За да улесня този процес, разнообразявам, като добавям цитруси и плодове в каната с вода. Бихте ли ми споделите някоя ваша рецепта?

– Вода наситена с водород. Но ако искате да имате здрави бъбреци пийте вода следобед между 16:00 и 18:00 часа. Според биологичния часовник на човека бъбреците са най-активни в този период и не се натоварват. Бъдете хидратирани и здрави! ?

– В средноголяма чаша сипвам джин, доливам с малко тоник, много освежаващо?

– Литър и половина вода изцеждам 1 средно гилям лимон, добавям около 30 грама настърган джинджифил и 1 чаена лъжица мед. Разбърквам добре и „водата“ ми е готова. (в чист вид много рядко пия вода)!

– В бурканче с канелка нарязвам краставичка, лимонче и добавям няколко стръка магданоз.

– Здравей Вики, аз обичам на обед 150-200 гр червено вино с малко лимонада! Вода пия само когато пия лекарствата си!

– Какво означава да си джентълмен?

– Точно за това говорих снощи със синът си, който е на 9. След като вечерта в магазина споделих, че ми става студено, а той свали суитшърт и ме загърна. Аз се усмихнах. Не ми се случва такова внимание. Преди да заспи ме попита дали ми е харесала постъпката му, а аз отговорих, че е постъпил като истински джентълмен. И си заобяснявахме какво означава това.?

– Означава да си Виктор Стоянов ?

– Да и отваряш вратата да и дърпаш стола да се държиш уважително с нея и само като я погледнеш в очите да проникнеш в душата и да разбереш какво точно иска от Теб! и Най-важното да бъде Много Мило ?

– Джентълмен е мъж, който може да свири на акордеон, но все пак не го прави. ?

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар