Home » Свят » Пловдивчани: Ако нашите бизнесмени видят ресторантите в Гърция, ще им стане лошо
Пловдивчани: Ако нашите бизнесмени видят ресторантите в Гърция ще им стане лошо

Пловдивчани: Ако нашите бизнесмени видят ресторантите в Гърция, ще им стане лошо

Сподели новината

Върхов туристически сезон отчита Гърция. В момента всички курорти са препълнени, а в таверните няма места и се чака на опашка, за да се освободи маса. Дори и с предварителна резервация трудно може да се дореди човек.

„Охи“, отсича сервитьор в Александруполис на пловдивчани, които в събота по обяд се опитваха да запазят маса за 19.00 часа същата вечер.

„Ако дойдете и на място нещо се освободи, може да извадите късмет“, каза келнерът. Точно в 18,50 часа групата от Пловдив се отправи към заветната таверна, но никакъв шанс. Така беше и по останалите заведения.

„Ако българските ресторантьори видят как всичко е препълнено, лошо ще им стане“, коментираха пловдивчани, които едва след дълго обикаляне успяха да си намерят места. Въпреки препълнените заведения, сервитьори и готвачи се справят по познатия бърз начин и най-късно на десетата минута масата е отрупана с пресни и студени салати, топли ястия и ледено вино и узо.

„Опашките по границата са показателни. Хората са готови с часове да висят, за да отидат на море в Гърция“, казват българи, пише „24 часа“.

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар